Abone Ol

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a: A Haber'de Çık Karşıma!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a A Haber'de programa çıkma çağrısı yaptı.

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a: A Haber'de Çık Karşıma!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a A Haber'de programa çıkma çağrısı yaparak, "Madem sen ekonomistsin gel kardeşim A Haber'e. Çık karşıma sadece şehir hastanelerini soracağım, cesaret edemeyebilir, soruları önceden vereceğim, cevapları promptera yaz istersen. Net cevaplar isteyeceğim. Yiğitin karşısına çıkacak adamın namuslu ve temiz olması lazım." dedi.

Kılıçdaroğlu, Kanal İstanbul ihalesine ilişkin olarak, "Yine herkese söylüyorum Kanal İstanbul ihalesine kim girerse ağır bedeller ödeyecektir." uyarısını yaptı. Kadınlara yönelik vaatlerini de sıralayan Kılıçdaroğlu şu ifadeleri kullandı:

"Kimsesiz hissedenlerin yanında olacağız.  Mustafa Kemal ve arkadaşlarının bizlere bıraktığı cumhuriyetimizi demokrasiyle taçlandıracağız.

Milletvekili arkadaşlarım Türkiye'nin bütün illeri ve ilçelerine gidiyorlar, vatandaşların sorunlarını dinliyorlar, sonra ben gidiyorum, sonra yeniden arkadaşlarımız gidiyor. Bir hareketin arkasını bırakmıyoruz. Vatandaş kendisini çok yalnız hissediyor, derdini anlatacak kişiler arıyor, çözüm bekliyor. Gittiğimiz her yerde çözümün adresinin CHP olduğunu arkadaşlarımız anlatıyorlar.

Akademik kadroya çağrı

Buradan akademik kadrolara da çağrıda bulunuyorum. Arzu ederlerse CHP vekilleri her bir il itibariyle düzenledikleri raporları kendilerine ulaştırabiliriz.

Devletin saygınlığını koruyacağız. Türkiye'nin çözülemeyecek hiçbir sorunu yok, bütün sorunlarını çözme vaadinde bulunan ve samimi olan CHP'yi dinleyeceksiniz. Devlet yönetiminde siyasal iktidarın samimi olması lazım. Kuraklık var mıydı vardı, ziraat odası başkanları bağırıyorlardı.Üretim düşüklüğü oldular, bunun üzerine karar çıkardılar. Para ödenmedi, neden ödenmedi? Beşli çeteye gelince dünyanın parasını veriyorsun, üreticiye gelince para yok. Sonuna kadar takip edeceğiz.

"Çiftçiler, iktidar olduğumuzda ilk bir hafta içinde aldığın kredilerin faizlerini sileceğiz"

Çiftçinin nefes alacak hali kalmadı. Çiftçi kardeşlerime sesleneyim: Sorunlarınızı çözeceğiz. İktidar olduğumuzda ilk bir hafta içinde aldığın kredilerin faizlerini sileceğiz.

"Varolan iktidarın en temel sorunu halkın iktidara güven duymaması"

Çiftçi bilimsel olarak çalışmalarını sürdürecek. Orman yangınlarından sonra fidan dikimi başladı. Fidan dikimini daha çok köylü kadınlar yapıyor. Bu kadınlar vahidi fiyat deniyor. Sigorta primini Orman Genel Müdürlüğü ödemeli. Balıkçıların sorunlarıyla da ilgilendik. 7 ilden raporlar gelecek. Varolan iktidarın en temel sorunu halkın iktidara güven duymaması.

"Bu millet siyasi tasarrufu yapacak, ampulü söndürerek bu işi bitirecek"
Arka arka zam yağmaya başladı. Bu millet siyasi tasarrufu yapacak, ampulü söndürerek bu işi bitirecek. Az kaldı.