Abone Ol

Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu'nun Çikolata Keyfinin Perde Arkası

Gazeteci Melih Aşık, Halk Tv eski muhabirlerinden Makbule Cengiz'in Şişli Belediyesi'nden ruhsat alamadığı dükkanın açılışını CHP genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yaptırdığını yazdı.

Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu'nun Çikolata Keyfinin Perde Arkası

Melih Aşık, Kemal Kılıçdaroğlu hakkında nehir söyleşi bir kitabı da bulunan Halk Tv eski muhabiri Makbule Cengiz'in, medyada aradığını bulamadığını ve Nişantaşında bir tatlıcı dükkanı açtığını yazdı.

Ancak Aşık'ın altını çizdiği bu haberle ilgili bazı iddiaları da var.

Dükkanına ruhsat alamadığı iddia edilen Makbule Cengiz'in çikolata dükkanını üst düzey CHP'liler onurlandırdı. Melih Aşık açılışa sadece Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin'in tepki gösterek katılmadığını öne sürdü.

Melih Aşık bu durumu sosyal medya hesabından şöyle paylaştı:

''Bir mutluluk tablosu... Eski Halk TV spikerlerinden Makbule Cengiz hanım Nişantaşında bir çikolota dükkanı açmış. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile Belediye Başkanı Sayın İmamoğlu ve İl Başkanı Sayın Kaftancıoğlu orada hazır bulunmuşlar. Neşeli dakikalar yaşanmış.

Bu arada Şişli Belediye Başkanı Muammer Bey orada yokmuş. Dükkanın Şişli belediyesi ile problemi olduğu, Makbule hanımın belediyeye karşı gövde gösterisi olarak genel başkanı davet ettiği dedikodu olarak konuşuluyor. Bu olayın dedikodusu... Makbule hanım sonuçta güçlü biri olduğunu göstermiş bulunuyor.''

Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu'nun Çikolata Keyfinin Perde Arkası - Resim: 1