Abone Ol

Kılıçdaroğlu, MHP'nin Gönderdiği Kandilleri Paylaştı: Beşli Çete Savunuşu..

Elektrik faturasını ödemeyeceğini açıklayan CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na MHP teşkilatları kandil göndermeye başlamıştı. Kılıçdaroğlu o kandilleri paylaştı.

Kılıçdaroğlu, MHP'nin Gönderdiği Kandilleri Paylaştı: Beşli Çete Savunuşu..

Fahiş elektrik faturaları yurttaşların belini bükerken; dün CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu kameraların karşısına geçmiş, Erdoğan'a yüklenerek ''Zamlar geri alınana kadar elektrik faturamı ödemeyeceğim'' demiş, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de Kılıçdaroğlu'nu hedef almıştı.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nun sözlerini sivil itiatsizlik 'maskesi' altında isyan denemesi olarak yorumlarken; Kılıçdaroğlu'nun faturasını ödemediği takdirde elektriğini kesilmesi gerektiğini söyledi.

Bahçeli ayrıca ''Karanlıkta kalmasına gönlüm razı olmuyor'' diyerek 81 il teşkilatına ''Kılıçdaroğlu’na bir kandil göndererek aydınlanmasına yardımcı olmasını bekliyor'' talimatını verdiğini açıkladı.

KANDİLLER SERGİLEDİ

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, kendisine gönderilen kandilleri CHP Genel Merkezi'nde sergiledi.

Kandillerin görüntüleri çekerek bir video yayınlayan Kılıçdaroğlu, ''Burası Genel Merkezi'ndeki makam odamın hemen yanında bulunan kütüphanemiz. Biliyorsun elektrik faturalarını ödeyemeyen milyonlar için kendi şahsi faturamı ödememe protestomu başlatmıştım. Amacım ödeyemeyenlerin sesi olabilmektir. Beni elektriğimi kesmekle tehdit ediyorlar, donacaksın diyorlar, karanlıkta kalacaksın diyorlar. Bunlar beyhude çabalar. Herşeyi göze alarak yola çıktım'' dedi.

''BAHÇELİ KANDİLLERİ OLARAK YERİNİ ALACAK''

Zamlar geri çekilene kadar fatura ödememe protestosuna devam edeceğini belirten CHP Lideri, ''Bu arada Bahçeli, AKP sözcülerinden daha ateşli bir beşli çete savunucusu olup, çıkıverdi. Halkımız bu faturalardan acı çekiyor dedik diye, tüm MHP teşkilatlarına kandil göndertiyor. Bakın, gelenlerin hepsi kütüphanemizdeki masada. Koca MHP'yi ne hale getirdi, çok yazık. Halk acı içinde, Bahçeli beşli çete savunusunda. Bahçeli, beşli çetenin karlarına savunadursun, bu iş nereye kadar gidecekse gitsin. İşte tam oraya kadar gideceğim ve zamlar geri çekilecek. Bu kandillerde hoş bir hatıra olarak müzemizde yerini alacak, Bahçeli kandilleri olarak'' ifadelerini kullandı.