Abone Ol

Kıbrıs'ta Kurtlar Vadisi!!! Kumarhanedeki çatışma güvenlik kamerasına nasıl yansıdı? VİDEO

Ankara'lı Kürt Ahmet'in oğlu Melih Turgut ile Yaşar Öz'ün sahibi olduğu iki kumarhanenin çalışanları arasında yaşanan silahlı çatışmada Öz'ün Musa Çakmak ve Hüseyin Dönmez isimli iki adamı ölmüştü. İşte o çatışmanın görüntüleri ortaya çıktı!

Kıbrıs'ta Kurtlar Vadisi!!! Kumarhanedeki çatışma güvenlik kamerasına...

Ankara'lı Kürt Ahmet'in oğlu Melih Turgut ile Yaşar Öz'ün sahibi olduğu iki kumarhanenin çalışanları arasında yaşanan silahlı çatışmada Öz'ün Musa Çakmak ve Hüseyin Dönmez isimli iki adamı ölmüş, olayla ilgili İdris Melih Turgut'un da aralarında bulunduğu toplam 9 kişi tutuklanmıştı. İşte otel kameralarının saniye saniye kayda aldığı görüntüler:

ÖZ'ÜN ADAMLARI BAŞLATIYOR


Yaklaşık 50 dakikalık iki ayrı kamera kaydının bulunduğu görüntülerde olayın fitilini Öz'ün adamları ateşliyor. İki adamıyla kumarhaneye gelen Melih Turgut, Yaşar Öz'le restaurant bölümünde sohbete başlıyor. Öz'ün adamları güvenlik için önlem alıyor. Yaklaşık 30 dakika sonra, Turgut'un adamı Necdet Kaan Kanmaz'ın önü Yaşar Öz'ün bir adamı tarafından kesiliyor ve tartışma başlıyor. Tartışmaya Öz'ün başka bir adamı katılıyor, oyun oynayan Turgut'un diğer adamı Akın Ulu tartışmayı yatıştırmak istiyor.

TURGUT SİLAHINI ÇIKARIYOR

Oyun salonunda birşeyler olduğunu gören Öz'ün adamları salona koşuyor. Öz ile Turgut'ta salona gidiyor. Yaşar Öz kavgaya müdahale etmiyor, Melih Turgut ise ne olduğunu anlamaya çalışıyor. Öz, kısa süre sonra salondan çıkıyor. Adamının dövüldüğünü gören Turgut, yardımına koşarken belinden de silahını çıkarmaya çalışıyor. Yerde boğuşan grubun içinden bir el silah sesi duyuluyor. Turgut, silahıyla iki el ateş ediyor. Kanmaz'ı dövenlerden üçü kaçıyor.

CİNAYET ANI


Kaan Kanmaz belinden silahı çekiyor, namluya mermi veriyor ve aralarından sıyrıldığı iki kişiden birisine ateş edip Turgut'un yanına koşuyor. Turgut bu arada, Öz'ün bir adamını ensesine dayadığı silahla rehin alıyor. Kendisine siper aldığı adamı ile salona doğru ilerleyen Turgut, burada rastgele iki el ateş edip yanına gelen adamları ile otelden kaçıyor.