Abone Ol

Kıbrıs Postası Kutlu Adalı'ya Gelen Tehdit Mektubunu Paylaştı

Kıbrıs Postası Gazetesi Kutlu Adalı'ya gönderilen tehdit mektubunu paylaştı.

Kıbrıs Postası Kutlu Adalı'ya Gelen Tehdit Mektubunu Paylaştı

Kıbrıs Postası gazetesi, organize suç örgütü kurduğu iddiasıyla hakkında arama ve tutuklama kararı bulunan Sedat Peker'in iddialarının ardından yeniden gündeme gelen gazeteci Kutlu Adalı’ya öldürülmesinden kısa bir süre önce gönderilen tehdit mektubunu yayımladı.

Kıbrıs Postası, mektubun üzerinde herhangi bir tarih bulunmadığını ancak cinayetten kısa bir süre önce gönderildiği düşünüldüğünü yazdı.

“Ey Gafiller, Bay, Bayan, Mutlu ve İlkay Adalı” diye başlayan ve "Türk'ün Kahramanları" imzasını taşıyan tehdit mektubunda şu ifadeler yer alıyor:

“Biz Doğu, Güneydoğu Anadolu'muzda, kahramanca Türklüğe yakışır bir şekilde Ermeni bozuntusu kuyruklu vahşi Kürtlerle uğraşırken, siz Yavru Vatanda karı-koca, hem de basın vasıtasıyla Türkiye ve Türklere karşı adeta Rum yanlısı hareket ve hakaretlerde bulunuyorsunuz.

Kanınız Türk kanı olsaydı kesinlikle yapmazdınız, ne çabuk kahpe Rum'un zulmünü, tecavüzlerini unuttunuz. Sizi Rum çizmesinden kim kurtardı, utanmazlar, kanı bozuklar, unutmayın ki Bir Türk Dünyaya Bedeldir. Anadolu ve Kıbrıs, yüce Türk Milletinindir. Türk kanı taşımıyorsanız, defolun kahpe Rum'a! Sakin olun hareketlerinizi düzeltin.”

Kıbrıs Postası Kutlu Adalı'ya Gelen Tehdit Mektubunu Paylaştı - Resim: 1