Abone Ol

Kibariye, 13 yaşındayken yaşadığı istismarı anlattı

Ünlü şarkıcı Kibariye, Gökay Kalaycıoğlu'nun moderatörlüğünde gerçekleşen 360 Derece programında, çocukken maruz kaldığı istismarı ve aile içi şiddeti samimi bir şekilde anlattı. Kibariye, 13 yaşındayken Muğla'da yaşadığı olayı detaylı bir şekilde paylaştı.

Kibariye, 13 yaşındayken yaşadığı istismarı anlattı

Kibariye, küçük yaşta peruk ve ağır makyajlarla sahneye çıkarıldığını ifade ederek, "Kötü muameleye maruz kaldın mı?" sorusuna karşılık verdi. Şarkıcı, Muğla'da bir gün çocuğun birinin saldırısına uğradığını belirterek, "O zaman 13 yaşımdaydım ve çok güzel bir yerde çalışıyordum. Bir gün benim cacığımın içine uyku hapı atılmış. Düğmelerim falan yırtılmış. Zeyno Abla vardı, o beni kurtardı. Annemlere mektup yazdım, geldiler beni aldılar. O çocuğu da ağabeyiyle yengesi dayaktan öldürdü. O bana aşık olmuş ama o yaşta ne aşkı?" şeklinde konuştu.

Bu zorlu dönemde Zeyno Abla'nın kendisini kurtardığını ve ailesine haber vererek onu koruduğunu anlatan Kibariye, yaşadığı olayın ardından çocukluğunda ciddi bir travma yaşadığını ifade etti. Babasından da şiddet gördüğünü belirten şarkıcı, "Babam beni kemerle döverdi. Dayaklardan dolayı aramıza soğukluk girdi. Çocuğuma hayatta vurmadım, bağırmadım. Çünkü ben çok çektim. Ben huzurlu ve mutlu değildim" diyerek aile içi şiddetin etkilerine dikkat çekti.

Kibariye'nin bu açıklamaları, şarkıcının zorlu geçmişiyle başa çıkma sürecini ve toplumsal bir sorun olan istismar ve şiddete karşı farkındalık oluşturma çabalarını ortaya koyuyor.