Abone Ol

Kevin Costner ile otelde ne yaptı? Didem Erol o geceyi anlattı!!!

Quentin Tarantino'yla gerçekten aşk yaşadı mı? Kevin Costner'la odada sabahladı mı? Didem Erol, Kenan Erçetingöz'e bakın neler anlattı?

Kevin Costner ile otelde ne yaptı? Didem Erol o geceyi anlattı!!!

Neden sürekli yanlış anlaşılıyor; suç onda mı, medyada mı?

Kendisi ile ilgili çıkan Dünya starlarıyla sadece fotoğraf çektirip 'işte yeni kankalarım, aslında tanımıyor iddialarının yalan olduğunu, küçük yaştan beri yurt dışında yaşadğını belirtti. tiyatro eğitimini küçük yaşlardan beri yurt dışında aldığını, ana dili gibi ingilizce konuştuğu için herkesin yargıladığını söyleyen güzel oyuncu, Los Angelas'da yaşarken bir çok arkadaşının olduğunu ve bu arkadaşlarının ünlü oyuncularla kendisini tanıştırdığını belirtti.

Vall killmer ile bir film çektiğini, ve bir çok filmde yan rollerde oynadığını söyleyen erol, Kevin Costner ile sabahladı haberlerini çok çirkin bulduğunu söyledi.

Kevin Costner ile aynı otel odasında kaldığında costner'in eşininde yanlarında olduğunu belirti. kendisinin iyi bir oyuncu olduğunu menajerinin şöförünün yardımcısının olmadığını ve hırsları olduğunu anlattığı haberin detaylarını videomuzdan izleyebilirsiniz...

sacitaslan.com