Abone Ol

"Keşke Hakan Uzan ile evlenmeseydim!!!" Yeşim Salkım canlı yayında neden ağladı?

Bir zamanlar Uzan Ailesine gelin olarak girmek için elinden gelen her şeyi yapan Yeşim Salkım, şimdi çok ama çok pişmanmış!!! İşte canlı yayın "Dobra Dobra"da konuşan ve gözyaşları döken Yeşim Salkım'ın açıklamaları!

"Keşke Hakan Uzan ile evlenmeseydim!!!" Yeşim Salkım canlı yayında neden...
Kanal D'de yayınlanan "Dobra Dobra" programına konuk olan Yeşim Salkım, Hakan Uzan'la olan evliliğiyle ilgili ilginç açıklamalarda bulundu. Salkım, "Keşke onunla evlenmeseydim" dedi.

Kanal D'de Şenay Düdek ve Müge Anlı'nın sunduğu "Dobra Dobra" programının dün sabahki konuğu, son günlerin gündemdeki ismi Yeşim Salkım'dı. Program sırasında son birkaç yıldır çok yıpratılmaya çalışıldığını ifade eden Salkım, Hakan Uzan'la evlendikten sonra şımarıp, diğer sanatçıları ezdiği yönündeki eleştirilerin doğru olmadığını söyledi.

Salkım şunları söyledi:

Şımarmış olabilirim. 25 yaşındayken bir insan gelsin ve ayaklarınızı yerden kessin. Herkes şımarır. O kadar zorluklardan gelmiştim ki, çalışmaktan çok yorulmuştum. Ama sanatçıları ezdiğim falan doğru değil. Ben bunu yapacak güce asla sahip olmadım. Hatta eşimin ofisine izin almadan gidemedim. Bunu bir defa yaptım ama çok büyük kavga yaşandık" dedi. Bu evliliği sırasında ve sonrasında yaşadıklarından dolayı çok yorulduğunu da dile getiren Yeşim Salkım, "Keşke Hakan Uzan'la evlenmeseydim. Böyle bir aileye gelin gittiğim için çok tepki aldım. Benim mücevherlerim 2,5 trilyon değildi, eşimin saatleri falan 500 milyardı. Bunu ben ispat edeceğim. Yurtdışında bir şeyim yok. Bodrum'da, Tarabya'da, şimdi İstinye'de oturduğum bir evim ve banka kredisiyle aldığım arabam var.

İLKER İNTİHAR EDERDİ

Eşim İlker İnanoğlu, bir yıldır üç doktor değiştirdi. Hem psikolojik tedavi edebilmek anlamında, hem Türkiye'ye uyum sağlayabilme anlamında. Benim eşimin uyuşturucu diye bir şeyi yok. İddia edenler hakkında da çok şeyler iddia edilebilir. Eğer ben İlker'i bir yıl önce bulmasaydım belki bugün bir yerde intihar ederdi.

AİLEDEN BİRİNİN SEZEN AKSU'YA İLGİSİ VARDI

Salkım, Hakan Uzan'la evli olduğu dönemde Sezen Aksu'nun Kral TV'de kliplerinin yayınlanmamasıyla ilgili de, "Gittim Sezen Aksu'nun kapısını çaldım. Derdimi anlattım. Ben böyle bir şey yapmadım. Hakan'ın yaptığı şeyler bana maledildi. Benim o kadar güçlü bir eşim vardı ki o kadar çapkındı ki o zamanlar. Bana maledildi. Sezen Aksu'nun kliplerinin Kral TV'de yayınlanmamasının nedeni, o aileden birinin aşırı derecede ona ilgisi vardı. Aksu'nun onu reddetmesi vardı. Sezen Hanım da ben bunlara inansaydım sana kapımı açmazdım' dedi...

Yeşim Salkım, "Ben evliliğimi korumaya çalışıyorum. Ben deli miyim herkese saldırayım. Ben çocuğumu düşürdüm hep bu haberler yüzünden" dedikten sonra gözyaşlarına boğuldu.