Abone Ol

Keşke ben olsaydım dedirten 10 dizi karakteri

Herkesin favori disizinde kendisini özdeşleştirdiği, 'keşke onun gibi olsaydım' dediği bir karakter vardır. Noluyo.Tv'den Nida Fındık Türk dizilerindeki o karakterleri sizin için yazdı.

Keşke ben olsaydım dedirten 10 dizi karakteri

Bir diziyi sevmenin birinci şartı onunla empati kurmak, daha sonra da kendini bir karakterle özdeşleştirmektir. Gerçi bu sadece diziler için geçerli bir durum değil, kendimize benzettiğimiz ya da kendimize yakın bulduğumuz şeyleri severiz. Zıt kutuplar birbirini çeker muhabbeti ise genellikle “aşk” ilişkilerinde geçerli olan bir kuraldır. Vaziyet buyken, hangi dizide kim olmak isterdik? İlk 10’umuz budur…

Ömer İplikçi / Kiralık Aşk

Yakışıklı, karizmatik, seksi, zengin, başarılı, çekici ve zeki. Ömer İplikçi gibi bir adamın yerinde olmayı hangi erkek istemez? Bir de Defne gibi prenses gibi güzeller güzeli bir kızla büyük bir aşk yaşama durumu da var… Daha ne olsun?

Keşke ben olsaydım dedirten 10 dizi karakteri - Resim: 1

2-Selin Yılmaz / Güneşin Kızları

Genç, güzel, pratik zekalı, eğlenceli, cilveli, muzip ve duygusal. Selin her genç kızın sahip olmak istediği özelliklere sahip. “Ben çok güzel biriyiiiim!” diye ortalarda dolanmaması da bonusu. Kendine has espri anlayışının da hastasıyız. Ali Mertoğlu gibi genç ve kıskanılası bir adamın gönlünü de kazandı.

Keşke ben olsaydım dedirten 10 dizi karakteri - Resim: 2

3-Burak Mazharoğlu / Çilek Kokusu

Modern tabir ile troll (aşırı şakacı diyelim), flörtöz, sürprizleri seven, hayata pembe tarafından bakan, kaslı, yakışıklı, cömert ve yardımsever. Burak hem eğlenceli hem de düşünceli olunabileceğini gösteren harika bir örnek. Hiçbir genç arkadaşımızı onun gibi olmak istediği için suçlayamayız. Aslı gibi tatlı ötesi bir kızın da ona aşık olması artı üzeri artı!

Keşke ben olsaydım dedirten 10 dizi karakteri - Resim: 3

4-Zeynep Yılmaz / Güneşi Beklerken

Zeki, alçakgönüllü, samimi, sevimli, sempatik, güzel ve dürüst. Zeynep Yılmaz dizi yayınlandığı zaman bir çok genç kızın idolü olmuştu. Kıvırcık saçlarına taktığı pembe ek saç bile uzun bir süre moda oldu. Sonunda da Kerem Sayer ile evlendi, hikayesi mutlu bitti. Neden yerinde olmak istemeyelim ki?

Keşke ben olsaydım dedirten 10 dizi karakteri - Resim: 4

5- Fatih Şekercizade / Aşk Yeniden

Masallardaki prensleri düşünün. Düşündünüz. İşte o adam Fatih Şekercizade. Anlayışlı, romantik, fazla romantik, düşünceli, görgülü, terbiyeli, eğlenceli, aileden gelen serveti onu şımartmamış ve aşk dolu. Fatih Şekercizade erkekleri bırakın, kadınların bile yerinde olmak isteyeceği bir adam. Zeynep’in ona yaptığı kaprislere bile katlanıyor, daha ne olsun?

Keşke ben olsaydım dedirten 10 dizi karakteri - Resim: 5

6- Maral Erdem / Maral: En Güzel Hikayem

Hayalperest, huzurlu, sakin, dürüst, güzel, çalışkan, biraz şanslı ve sadık. Maral genç ya da yaşlı herkese hayallerin ne kadar önemli olduğu gösterdi. Ve inanılması gereken sadece aşk değil, aynı zamanda hayatta lazım olan her şeydi. Maral hayattaki en önemli şeyin hayalleri olduğu kanıtladı. Onun yerinde olmak, o kadar şanslı olmak illa ki istedik.

Keşke ben olsaydım dedirten 10 dizi karakteri - Resim: 6

7- Polat Alemdar / Kurtlar Vadisi Pusu

Güç, şan, şöhret, vatan sevgisi, gözü karalık, kendine güven ve hatrı sayılır bir karizma. Polat Alemdar kimi zaman “mafyatik” tavırları ile eleştirilse de bir dönemi etkiledi, bir dönemi daha etkilemeye devam ediyor. Onun yerinde olmak, ya da onun gibi olmak isteyenlerin sayısı ise tahminimizden çok daha fazla.

Keşke ben olsaydım dedirten 10 dizi karakteri - Resim: 7

8- Şebnem Gürsoy / Kaçak Gelinler

Şık, tarz sahibi, eğlenceli, havalı, popüler, seksi, sempatik, mizah duygusu yüksek ve feci derecede duygusal! Şebne Gürsoy, Kaçak Gelinler’deki pembe aforizmaları, hayatını değiştirebilme gücü (lüksü mü desek) ve her daim “şak!” diye verebildiği cevapları ile yerinde olmak isteyebileceğimiz karakterlerden biriydi. (Kimi zaman sinir bozucu olması  da nazar boncuğu olsun)

Keşke ben olsaydım dedirten 10 dizi karakteri - Resim: 8

9- Yaman Koper / Medcezir

Yaman için ne desek az aslında… Tozludere’nin topraklı yollarından “belalı” olarak çıktı, prensesine yani Mira’sına ulaşmak hatta onu mutlu etmek için hayatını değiştirdi. Bunda elbette Selim Serez’in katkısını göz ardı edemeyiz. Kısacası hemen hemen herkesin aklında “Yaman gibi bir hayatım olsa ben de çabalardım be!” diye bir cümle geçti. Üzerine bol yakışıklıklı ve yetenek de cabası!

Keşke ben olsaydım dedirten 10 dizi karakteri - Resim: 9

10- Elif Denizer / Kara Para Aşk

Koca bir bunalımın içinde masal kahramanlarını kıskandıracak bir aşk yaşadı Elif. Güzeldi, zengindi, yetenekliydi, iyi kalpliydi, cesaretliydi, özgüvenliydi, fazlasıyla sorumluluk sahibiydi bu başka konu. Ama biz ona en çok Ömer Komiser ile yaşadığı aşkın güzelliğinden dolayı özendik, yerinde olmak istedik.

Keşke ben olsaydım dedirten 10 dizi karakteri - Resim: 10