Abone Ol

Çıkın dışarı hepiniz geberin diyen Kerimcan Durmaz'a tepki yağdı

Sosyal medyaya çektiği videolarla ünlenen ve sonrasında yaptığı çirkin paylaşımlarla mahkemelik olan Kerimcan Durmaz, bu defa da ev karantinasına girmeyip de dışarıda dolaşan insanlara tepki gösterdi. Kerimcan'ın videosunu izleyen Erol Köse hesabından sert tepki verdi.

Çıkın dışarı hepiniz geberin diyen Kerimcan Durmaz'a tepki yağdı

Ev karantinasına devam eden ve sosyal medya hesabından bu süreçle ilgili paylaşımda bulunan Kerimcan Durmaz, arkadaşıyla çıktığı market alışverişi sırasında çektiği videoları da sosyal medya hesabının hikaye kısmından paylaştı.

Aracı içerisinde market ararken görülen Kerimcan Durmaz, sokakta gördüğü kalabalığa tepki gösterdi. Yanındaki arkadaşının aracın önüne çıkan adam için ’65 yaş üzeri’ şeklindeki uyarısı üzerine yüksek sesle konuşmaya başlayan Durmaz gittikçe dozunu artırdığı sözler söyledi.

Durmaz herkesin evde kalmasını istediği videosunu ” Ya da çıkın dışarı hepiniz geberin” sözleriyle tamamladı.

EROL KÖSE’DEN KERİMCAN’A SERT TEPKİ

Kerimcan Durmaz’ın sokaktaki insanlarla ilgili olarak sarfettiği ‘çıkın dışarı hepiniz geberin’ sözlerinin ardından belki de en sert tepki yapımcı ve eski şarkıcı Erol Köse’den geldi. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla magazinsel konular hakkında yorumlarda bulunan Köse malum görüntülerle ilgili olarak şunları yazdı:

“Corona bile daha temizdir bu mikroorganizmalara göre! Terliksi hayvan mı desem, amip mi bilemedim ama ucube oldukları kesin! Hoşt desem olmaz, sokak hayvanlarına hakaret olur, uyuşturucu kafası mı nedir bilmem ama bunlar ülke dışına yollanıp yerine mandal, naylon kova vs alınmalı”