Abone Ol

Kerem Alışık ve Songül Öden evleniyor

Kerem Alışık, Songül Öden'le önümüzdeki yaz evlenmeye karar verdi. 

Kerem Alışık ve Songül Öden evleniyor

SONGÜL ÖDEN FOTOGALERİ

Dört yıldır aşk yaşayan ve birlikte yaşayan ünlü çift Kerem Alışık ve Songül Öden artık nikah masasına oturmaya karar verdi.  Annesi Çolpan İlhan'ı kaybettikten sonra tiyatroya ağırlık veren Kerem Alışık'ın sevgilisi Songül Öden ile hayatını birleştirmek istediği öğrenildi.

Gözlerden uzak yaşayan ve basından sürekli köşe bucak kaçan Songül Öden ve Kerem Alışık çifti önümüzdeki yaz dünya evine girecek.

Annesi Çolpan İlhan'ı geçtiğimiz ay kaybeden Kerem Alışık, şimdi annesinin adının da eklendiği Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu'nu da yönetiyor.

Rol aldığı "Umutsuz Ev Kadınları" dizisi sona eren Songül Öden ise, tiyatro çalışmalarına ağırlık vermiş durumda.

Çolpan İlhan'la aynı gün kendisi de babasını kaybeden Songül Öden'le sevgilisi Kerem Alışık, bu iki kayıp sonrası birbirine sıkı sıkıya sarıldı.Çift evlilik kararı aldı. Songül Öden ve Kerem Alışık, önümüzdeki yaz Bodrum'da dünya evine girmeyi planlıyor.

Songül Öden'in yurt dışında nikah kıyıp, Türkiye'de de düğün yapmak istediği öğrenildi. Alışık'ın Sibel Turnagöl'den olan ve babasıyla aynı ismi taşıyan oğlu Sadri Alışık'da babasının evliliğini onaylıyor.