Abone Ol

Kerem Alışık arkadaşız dediği Hilal Altınbilek ile birlikte yaşıyor

Bir Zamanlar Çukurova" dizisinde birlikte rol alan Kerem Alışık ile Hilal Altınbilek'in adı sık sık aşk dedikodularına karışıyor, ikili bu iddiaları her seferinde reddediyordu birlikte ev tuttukları ortaya çıktı

Kerem Alışık arkadaşız dediği Hilal Altınbilek ile birlikte yaşıyor

Bir Zamanlar Çukurova'da rol alan 27 yaşındaki Hilal Altınbilek ile 58 yaşındaki Kerem Alışık, aylardır aşk iddialarıyla gündeme geliyordu. Altınbilek'in köpeğini bile gezdirirken görüntülenen Alışık, bu iddiaları her fırsatta yalanlıyordu.

İlişkiyi gizli tutmak için büyük çaba sarf eden Alışık'ın, Hilal Altınbilek'ten ayrı kalmak istemediği için ünlülerin konakladığı bir siteden villa kiraladığı ortaya çktı.

Altınbilek ile yaşamaya başlayan Alışık’ın, aylık 35 bin liraya ödediği öğrenildi. Aşıklara evde, Altınbilek'in köpeği Jüpiter de eşlik ediyor.

Geçtiğimiz aylarda Hilal Altınbilek’in köpeğini gezdirirken objektife takılan ünlü oyuncu, aşk iddialarını yine “Asla öyle bir şey yok” diyerek yalanmıştı. Alışık, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla, iddialara açıklık getirmiş ve “Biz Hilal ile set içinde ve set dışında iyi anlaşan iki iyi arkadaşız, hepsi bu” demişti.