Abone Ol

Kent FM dinleyicileriyle 45'lik Beyoğlu'nda buluşuyor

Kent FM iki buçuk yılın ardından düzenlediği etkinlikte 2 Kasım Çarşamba gecesi dinleyicileriyle 45’lik Beyoğlu’nda buluşuyor!

Kent FM dinleyicileriyle 45'lik Beyoğlu'nda buluşuyor

Şehrin Efsanesi Kent FM 87.7 dinleyicileri ile 2 Kasım Çarşamba gecesi ilk kez bir arada. 2014 Haziran ayında yayın hayatına tekrar dönen Kent FM, aradan geçen yaklaşık iki buçuk yıldır binlerce dinleyiciye “eskimeyen eskiler” ile sesleniyor. Özellikle AB Grubu dinleyicilerin çok yoğun takip ettiği Kent FM “şehrin efsanesi” mottosuyla dinleyicilerini geçmişe götürüyor ve özlediğini bile unuttuğu birbirinden efsane şarkıları tekrar gün yüzüne çıkartıyor.

İlk kez bir etkinlik düzenleyen Kent FM’in seçtiği mekan Beyoğlu 45’lik. 22 senelik bir mekan olan 45’lik “eski” konseptini sadece şarkılarla değil mekan tasarımıyla da yaşatıyor.

Tüm Yayıncılar 45’lik’te!

Gecede DJ kabininde Kent FM’in tüm yayıncıları sırasıyla yer alacak. Levent Erim’den Sarp Akkaya’ya, Mesut Süre’den Metehan Çakır’a, Ali Bal’dan Kemal Ayça’ya ve Kerem Fırtına’ya tüm yayıncılar performanslarını canlı canlı sergileyecek. Geceye Kent FM dostu birçok ünlünün de katılacağı tahmin ediliyor.

Giriş İçin Tek Şart: Çiçek!

“Tanışma Partisi” ismi verilen gece için biletler 45’lik Beyoğlu’ndan hafta boyu alınabilirken giriş için tek şart çiçek. Dinleyicilerden geceye yakalarında ya da ceplerinde çiçekle gelmesi isteniyor.

Yer ve Tarih:

45lik Beyoğlu

Yeniçarşı Cad. No:38 Galatasaray

2 Kasım 2016 Çarşamba Saat 22:00 (Kapı Açılışı)