Abone Ol

Kendisini aldatan karısına suçüstü yaptı, baskını kameraya çekti!!!

Karabük'te kendisini aldatan eşini kamerayla takip eden koca, karısını suçüstü yakaladı. Üstelik de 7 torunlu ve 70 yaşında biriyle.

Kendisini aldatan karısına suçüstü yaptı, baskını kameraya...

Eşi N.Y.'nin kendisini aldattığından şüphelenen S.Y., kızı E.Y ile birlikte bir dedektif gibi sürdüğü izler sonucu Bulak deresi mevkiinde bir bağ evinde karısını yarı çıplak halde sevgili ile yakaladı. N.Y.'nin 15 yaşındaki kızı E.Y., uygunsuz halde yakaladığı annesine, gözyaşları içinde, "Sen benim annem değilsin. Gelme evimize. Yuvamızı yıktınız. Annem değilsin" diye bağırdı.

Kendisini 7 torunlu 70 yaşındaki H.D. ile aldatan eşini bir dedektif gibi takip eden ve kamerayla çeken S.Y. ise, " Evde bir takım hareketlerinden dolayı beni aldattığını düşündüğüm eşimi takibe aldım. 5-6 ay boyunca takibim sonucu bunları Bulak deresinde bir bağ evinde yarı çıplak yakaladım. Bunları kameraya canlı canlı çektim. Bu yaşadıklarımıza kızım da şahit oldu. Eşim daha önce şüphelerim üzerine benden her şeyi inkar ediyordu. Ama kendi gözümle de yakalayınca yaşananların bir gerçek olduğunu gördüm" dedi.