Abone Ol

Kendisinden 19 Yaş Büyük Sevgilisinden Ayrılan Hazar Ergüçlü'nün Panik Anları

1973 yılında doğan Onur Ünlü ile 1992 yılında doğan Hazar Ergüçlü'nün aşkları magazin gündemini uzun süre meşgul etmişti. Hazar Ergüçlü, Kadınlar Günü yürüyüşünde bir erkekle objektiflere yakalandı.

Kendisinden 19 Yaş Büyük Sevgilisinden Ayrılan Hazar Ergüçlü'nün Panik Anları

Başarılı yapımlarda oynadığı rollerin dışında sosyal medyadaki paylaşımlarıyla gündeme gelen Hazar Ergüçlü, yeni bir aşka yelken mi açıyor? Ünlü oyuncu, Onur Ünlü'den ayrıldıktan sonra ilk kez görüntülendi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü için destek yürüyüşüne giden Hazar Ergüçlü'nün yanındaki arkadaşına bakışı sosyal medyada gündem oldu.

HABERCİLERİN GÖRÜNTÜ ALDIĞINI GÖRÜNCE PANİKLEDİ

Kuzey Güney dizisinde canlandırdığı Simay rolüyle ünlenen başarılı oyuncu Hazar Ergüçlü, erkek arkadaşına bakışıyla dikkat çekerken, habercilerin görüntü aldığını görünce panikledi ve erkek arkadaşını uzaklaştırmaya yöneldi.

Hazar Ergüçlü, destek yürüyüşüne katılanların yanından Medcezir, Bir Başkadır ve Hekimoğlu gibi dizilerde oynayan ünlü oyuncu Defne Kayalar ile uzaklaştı.

Başarılı oyuncu Ergüçlü'nün moralinin bozulduğunun gözlenmesi dikkat çeken detaylar arasında yer aldı.

Ergüçlü ve Kayalar evlerine doğru dağılırken, Ergüçlü’nün erkek arkadaşı ise ikiliden uzaklaşmasının ardından gözlerden uzaklaştı.

ÜNLÜ-ERGÜÇLÜ AŞKI KISA SÜRE ÖNCE BİTMİŞTİ

Senarist ve yönetmen Onur Ünlü ile Hazar Ergüçlü arasındaki aşk kısa süre önce bitti.