Abone Ol

Kendall Jenner'a öpücüklü saldırı

Son dönemin en gözde modellerinden Kendall Jenner bir hayranıyla fotoğraf çektirirken başına o anda hiç ummadığı bir şey geldi.

Kendall Jenner'a öpücüklü saldırı

KENDALL JENNER...GALERİ

Kendall Jenner yürek hoplattı

Annesi Kris Jenner ile birlikte Paris'te bulunan model Kendall Jenner, Paris'te ünlü bir mağazının girişinde objektiflere takıldı. Siyah bir pantolonun üzerine gece mavisi bir bluz giyen Jenner, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen bir hayranını da kıramadı.

Kendall Jenner'a öpücüklü saldırı - Resim: 1

Korumalarına, genç hayranının yanına yaklaşmasına izin vermelerini söyleyen Jenner, onunla birlikte fotoğraf çektirdi. Fotoğraftan sonra yanından ayrılmayan hayranı önce Jenner'a bir süre baktı. Sonra da onu öpmeye çalıştı.  Kendall Jenner hiç paniğe kapılmadan soğukkanlı bir şekilde bu sevgi gösterisinden kendini kurtardı.

Kendall Jenner'a öpücüklü saldırı - Resim: 2

BU KADAR ÇOK HAYRANI OLANIN İŞİ ZOR

Ünlüler bazen hayranlarının sevgi gösterileri yüzünden zor anlar yaşayabiliyor, tıpkı Kendall Jenner gibi. İşte, hayranlarının bunaltıcı sevgi gösterileri yüzünden zor anlar yaşayan,  kimi "olay yerinden koşarak uzaklaşan",  kimi kendini korumalarına teslim eden ünlüler.

KAÇALIM BURADAN !

Kendall Jenner'a öpücüklü saldırı - Resim: 3

Tom Cruise'un başına rol aldığı Oblivion filminin gösterimi için gittiği Çin'de ilginç bir olay geldi.  Çin Seddi'ni gezmeye giden Cruise'ın etrafını bir anda bir kalabalık sardı. Hem yerli hem yabancı turistler Cruise'a büyük ilgi gösterdi. Fotoğraf isteklerini kırmayan Cruise aşırı ilgiden bunalınca çareyi koşarak kaçmakta buldu. Ünlü aktör bu sırada da bir yandan gülümsüyordu.  Cruise'un korumaları da aktörün peşini bırakmadı.

HAYRANLARININ ELİNDEN ZOR ALDILAR

Kendall Jenner'a öpücüklü saldırı - Resim: 4

Johnny Depp, konuk olduğu David Letterman'ın programına girerken kelimenin tam anlamıyla hayranlarının sevgi selinde boğuluyordu. Depp, stüdyoya doğru yürürken bir güvenlik barikatının ardındaki hayranlarına imza dağıtıp birlikte fotoğraf çektirmeye başladı. Ünlü aktör kimsenin ricasını kırmamaya çalışarak bir yandan da  kısa sohbetler etti. Ancak sonra ne olduysa oldu... Depp'i gördüğü için heyecanlanan kalabalık, güvenlik barikatının ardından aktöre biraz fazla yaklaştı.Bunu fark eden güvenlik görevlileri, Johnny Depp'i apar topar kalabalığın arasından uzaklaştırdı.

O HAYRANINI TACİZ ETTİ

Kendall Jenner'a öpücüklü saldırı - Resim: 5

Sık sık genç hayranlarının tacizine uğrayan Justin Bieber bu kez aynı şeyi kendisi yaptı. Miami'de düzenlenen bir etkinlikte hayranlarıyla buluşan Bieber, yanına yaklaşan genç bir kızla hatıra fotoğrafı çektirirken elini göğsüne koydu. Diğer eliyle de genç kızın omuzuna sarıldı.

Hürriyet