Abone Ol

Kendall Jenner ve Gigi Hadid neden bu kadar başarılı?

Onların hayatlarına dair her şeyi sosyal medya hesaplarında an ve an görmek mümkün. Şimdi de bu iki sosyal medya yıldızının dünyanın en ünlü iç çamaşırı markası ‘Victoria’s Secret’ın şovlarında yer alacağı konuşuluyor.

Kendall Jenner ve Gigi Hadid neden bu kadar başarılı?

Kendall Jenner... GALERİ

Gigi Hadid... GALERİ

Bu seneki şov muhteşem pop müzik performansları ve popüler modellerin bol göğüs dekolteleri, seyircinin ilgisini fazlasıyla çekecek gibi.

Victoria's Secret, geçen haftalarda Gigi Hadid’in şovlarında yer alacağını duyurdu. Bu haberin ardından Jenner da sosyal medyadaki ‘kız kardeşlerinden’ Hadid ile podyumda beraber yürüyebileceğinin sinyallerini verdi.

Jenner’ın adeta bir star geçidine dönen 20 yaş doğum günü sonrasında, E! Magazin, Victoria's Secret’ın en hızlı yükselişe geçen Kardashian üyesi olarak görülen Jenner ile anlaştığını açıkladı.

Söylentilere göre Hadid ve Jenner, markanın 2 milyon dolar değerinde olan fanteziiç çamaşırlarını giyecek şanslı meleklerinden değil (bu onuru yaşayacak model Lily Aldridge). Fakat bu ikili eş zamanlı olarak şovda yer alacak.

Bilindiği üzere bu ikilinin popülerlikleri ünlü aile fertlerinden geliyor. Jenner, Kim Kardashian’ın üvey kardeşi olarak; Hadid ise oyuncu annesi Yolanda Foster aracılığıyla tanınıyor.

Güzel ve seksi sosyal medya ünlüleri son zamanlarda oldukça ilgi çekiyor. Selena Gomez & Miley Cyrus, Kart Perry & Taylor Swift bunlardan sadece birkaçı… Biraz geriye gidecek olursak, Jenner’ın büyük ablasının Paris Hilton’la olan yakın dostluklarını hatırlarsınız. Pek de uzun süreli olmamıştı…

Geçmişte yaşanan örneklere baktığımızda Hadid ve Kendall’ın yakın arkadaşlıklarının bir kırmızı halı kavgası ya da gece klübü tartışmasıyla sonuçlanabileceğini de muhtemel.