Abone Ol

Kenan ve Beren cinsellikte tutkulu! Ünlülerin yüz analizi!

İzzet Çapa'nın ilginç röportajında, bu kez ünlülerin yüzleri okundu. Bakın Makbule Abut Çelik'in ünlülerle ilgili karakter yorumları neler?

Kenan ve Beren cinsellikte tutkulu! Ünlülerin yüz analizi!

İZZET ÇAPA YAZIYOR/ GAZETE HABERTÜRK

“Ne tuhaf bir makine şu insan! İçine ekmek, şarap balık atıyorsunuz, dışarı hüzünler, kahkahalar ve merak çıkıyor”

Nikos Kazancakis’in çok sevdiğim bu cümlesindeki ‘merak’ sözcüğü olmasaydı insanoğlu bu günlere gelebilir miydi acaba? Bilinmeze karşı merak, öylesine cazip ki, peşine takılıp gidiyoruz. Astroloji, burçlar, fallar da hep geleceğimizi bilmek, kendimizi, karşımızdakini tanımak merakından sarmadı mı bütün dünyayı? Yüz okuma yöntemi de bunlardan biri işte. Makbule Abut Çelik, pazar günkü röportajımda insanın yüzüne bakar bakmaz onun kişiliğini nasıl okuyabildiğini anlatmıştı uzun uzun. Sevgili Makbule’yi yakalamışken ünlülerin yüz analizlerin yapmasını rica etmiştim, kırmadı beni. Üstelik bazılarının Geçmiş Zaman Astroloji haritalarını da çıkararak onların dün ve bugünleri hakkında çok ilginç bilgiler verdi. Haydi bir göz atın da siz de giderin merakınızı…

FATİH TERİM

Üzerinde baskı var

Kaşların arasındaki derin ve hafif çizgiler öfkesini kontrol etmeye başladığını gösteriyor. Gözkapaklarının düşüklüğü, üzerinde baskı olduğunun ifadesi. Burnunun kemerli ve belirgin oluşu çok güçlü, hırslı,cesaretli bir lider. Yanındakileri çok iyi motive edebiliyor ama kızınca kaba davranabiliyor.  Kaşlarının yapısı sabırsız olduğunun ifadesi. Alnında zenginlik ve başarı işareti olan çizgiler var.

AYKUT KOCAMAN

Soğukkanlı, detaycı ve öfkeli

Savaşmak, fethetmek ve öfke duygularını kaşlarının arasındaki iki çizgi gösteriyor. Gözlerinin yuvarlak olması çok akıllı olmasının ve neyi nasıl gerçekleştirebileceğinin belirtisi. Pek çok şeyi kendisi bilip yapmak istediği için ilişkilerinde sorun yaşayabilir. Burnu kemerli değil ama küçük de değil. Bu da soğukkanlı, araştıran ve detaycı bir lider olduğunu gösteriyor. Kaşlarının yapısından da kimseye borçlu kalmak istemediğini ve kin tutabileceğini anlıyoruz.

KIVANÇ TATLITUĞ

Sekste duygulara önem veriyor

Çok düşünen, akıllı ama inatçı bir kişilik. Ekip çalışmasına yatkın ama her zaman son sözü kendi söylemek eğiliminde. Zorluklara karşı dirençli. Paraya önem veriyor ama önceliği para değil. Hayattan zevk alan sağlıklı bir kişiliği var. Kişileri tahlil yeteneği ise fazla gelişmemiş, karşısındakine çabuk inanıyor. Sekste duygulara çok önem veriyor. Tutkulu, duygulu ve sevdiğine karşı cömert bir aşık.

CEM YILMAZ

Zeki ve egosu gelişmiş

Yüzünün üç bölgesinin de orantılı olması onun hem düşüncelere hem duygulara hem de paraya önem verdiğini gösteriyor.  Zeki materyalist, egosu gelişmiş, güçlü, hırslı, lider özelliği taşıyan dominant karakterli bir kişilik. Çok iyi bir iş adamı olabilir ama kimseden yardım istemeden her şeyi kendi başarmayı tercih eder. Yaşlılığı rahat geçecek. Seks konusunda da, tutkulu ve dominant..

AHU YAĞTU

Duygulu, tutkulu ve sadık

Hem duyguları, hem sezgileri hem de pratik zekası gelişmiş ama değişken ve diplomat bir kişilik. Sezgilerine kulak vermezse, çevresindekilere kolayca kanabilir. Liderlik özellikleri zayıf ama ‘hayır’ demesini biliyor. Hırslı değil fakat cesaretli, hep başarının peşinde koşuyor. Finans konularından anlıyor ama mutlaka bir bilene danışması gerekiyor.İş kadını olamaz. Sanatçı özellikleri taşıyor. Duygulu, tutkulu ve sevdiğine sadık bir kişi.

BEREN SAAT VE KENAN DOĞULU

Cinsellikte tutkulular

Her ikisinin de çene bölgeleri baskın ve gamzeli olduğu için duyguları ön planda olan karakterler. Birbirlerinin hislerini anlayıp empati yapabilirler. Her ikisi de işlerini en iyi şekilde yapmayı ve bunun takdir edilmesini istiyorlar. Kenan’ın alın bölgesi geniş, bu yüzden çok yaratıcı ve karşısındakini dinleyen, düşünen biri. Beren’in ise alın bölgesi dar olduğu için yeni bir şey öğrenirken ispata önem veren, biraz dar görüşlü bir kişilik. Her ikisi de cinsel açıdan tutkulu. Beren cinsel birlikteliği duyguları ile yaşamayı tercih ederken Kenan böyle bir ihtiyaç duymuyor.

ARDA TURAN

Kararlı, azimli ve inatçı

Duygularıyla hareket etmesine rağmen güçlü, kararlı ve azimli bir insan. Bazen son derece inatçı olabilir, kızınca bağırmaktan çekinmez. Hayatla ilgili felsefik, derin düşünceleri yok. İş hayatında başkasının emrinde çalışmayı istemez, ancak kendi patron olursa başarıya ulaşır. Bir konuya inanması için ispat bekler. Bu nedenle ancak internette ve kitaplarda gördüklerine inanır. Para onun için değerlidir,bir şey satın alırken en iyi ve en pahalısını alır.

KENAN İMİRZALIOĞLU:

Aşk ve seks eşit derecede önemli

Çene bölgesi daha baskın olduğu için, duygularıyla hareket ediyor. Çenesi bir sanatçı çenesi olduğundan iş adamlığı şansı yok. Burun yapısından paraya önem verdiği anlaşılıyor. Kaşları kalın; hırslı ve girişken. Gözleri kısık; eleştirici ve analiz edici, her şeye inanmıyor, bilgiyi filtre ediyor. Kulakları göz hizasından yukarıda yani erken olgulaşmış, aile baskısına rağmen, kendi istediğini yapmaya erken başlamış. Dudakları eşit ve ince; onun için aşk ve seks eşit derecede önemli, fazla tutkulu değil.

GÜLSE BİRSEL

Zeki ve dominant

Arzularını gerçekleştirme ve zorluklarla kolayca baş edebilme gücü ve cesareti var.  Zeki, yaratıcı, dominant çok güçlü karakteri olan bir kişilik. Her konuda başarılı ve girişken bir iş kadını olabilir. Analiz yapabilme yeteneği nedeniyle karşısındakinin gerçek yüzünü hemen fark edebilir. Aşırı stres altında kalınca kalbi kolay yorulabilir.

ATA DEMİRER

Aşk’ta risk almıyor

İnce ruhlu, iyi kalpli, kırılgan, oldukça duygusal ve çabuk demoralize olan bir yapısı var. Bütün bu özelliklerine rağmen depresyona meyilli olabilir. Başkaları ile empati yapıp onların yerine üzülebiliyor, üzüntüsünü saklamak için gülmeyi ve güldürmeyi tercih ediyor. Cesaretli, fırsatlardan yararlanmayı biliyor. Paraya fazla önem vermiyor, finansal konularda risk almayı seviyor ama bir uzmana danışmasında yarar var. Oysa aşk konusunda risk almaktan çekiniyor. Sekse aşırı düşkün değil. Duyguları ve seksüel arzuları dengeli. Sindirim sistemine dikkat etmeli.

ENGİN ALTAN DÜZYATAN:

Adalet anlayışı yüksek

Çene ve alın bölgesi eşit olduğu için; hem düşünüyor, hem de hissediyor.  Problemli zamanlarda isabetli kararlar alabiliyor. Burnunun yapısından eşitlik ve adalet anlayışının yüksek olduğu anlaşılıyor. Kaşları kalın; hırslı ve fethedici. Dudaklarından, hem aşkta, hem sekste tutkulu olduğu ve eşine cömert davranacağı anlaşılıyor. İleri de iyi bir iş adamı veya yönetici olabilir.

GEÇMİŞ HAYATLARI VE BUGÜNKÜ GÖREVLERİ

İTALYA’DA BİR ÇİFTÇİ: TARKAN

Tarkan İtalya’da ailesine çok bağlı  bir çiftçiydi. Aile üyelerinin taleplerine boyun eğdiği müddetçe, korunuyor ve besleniyordu. Böyle davrandıkça da dış dünyaya açılmak, risk almak ve başarısızlık korkuları büyüyordu.. Sürekli çocuk kalıp hayatın sorumluluklarından kaçma duygusu da, onda yaşlanma korkusu yaratmıştı.

Bu yaşamdaki dersleri; geçmişteki başarılarını hatırlayarak başarısızlık korkusunu yenmek, kendini izole etmek yerine, risk almak, geleceğe olumlu bakmak, kendi hayatının sorumluluğunu üstlenmek ve bir yetişkin olmayı öğrenmektir.

ARABİSTAN’DA BİR ESİRE: DENİZ ÇAKIR

Deniz Çakır, Arabistan’da kıskanç ve gaddar kocası tarafından eve hapsedilmiş,  kardeşleriyle bile görüşmesi yasaklanmıştı. Büyük eziyetler çekmesine rağmen, öldürülme veya dul kalma korkusuyla her şeye razı olmuştu. Eşine bağımlı bir hayat geçirdi. Çünkü o dönemde toplum dul kadınları dışlıyordu.

Çakır, bu hayata, onu koruyup kollayacak bir partner fikrinden kurtulup, ihtiyaç duyduğu kişinin kendisi olduğunu anlamak için geldi. Birlikte olduğu kişiye taviz vermemeli, onun gerçek niyetini anlamak için dikkatlice dinlemeli, yargılanma korkusu olmadan, duygularını özgürce anlatabilmelidir.

AVUSTURYA’DA İKİ SANATÇI : HAZAL KAYA VE ÇAĞATAY ULUSOY

Her ikisi de, o devrin olağanüstü yetenekli sanatçılarıydı. Kraliyet onları saraya almıştı, her ihtiyaçları karşılanıyor, el üstünde tutuluyorlardı. Tek yapmaları gereken sanatlarını icra etmek, eğlenmek ve eğlendirmekti. Sahip oldukları bu ayrıcalık onların müthiş bir kibre kapılmasına ve kendilerini halktan tamamen soyutlamalarına neden olmuştu.

İkinci hayatlarından alacakları ders; ne kadar ünlü olurlarsa olsunlar alçak gönüllülüğü, başkalarına da kendileri kadar önem vermeyi öğrenmek olacaktır.

MISIR TAPINAKLARINDA BİR RAHİP: MURAT YILDIRIM

Murat Yıldırım,  çocukluğunda ailesinden ayrılarak, yokluğa ve açlığa dayanmanın kutsal sayıldığı Mısır tapınaklarında dini eğitim almıştı. Tek başına yıllarca meditasyon yaparak tüm egolarından arınmış, bağışlayıcı, duyarlı bir bilgenin ruh haline erişmişti.

Yıldırım, bu hayatta da aynı karakteri taşıdığı için istismar edilmeye çok açık bir kişiliğe sahip. Onun bu kez alması gereken ders, harekete geçmeden önce araştırmak, olayların detaylarına inmek ve hedeflerini iyice belirlemek olacaktır. Egosunu yeniden oluştururken, kendinden çok vermeden başkalarını maddi ve manevi desteklemelidir.