Abone Ol

Kenan Oktar: Kedicikler travestilerle aynı koğuşta zor durumda

Geçen aylarda düzenlenen operasyonla müridleriyle birlikte cezaevine konulan Adnan Oktar ailesinden skandal iddialar geldi. Adnan Oktar’ın doktor ağabeyi Kenan Oktar, Kurban Bayramı’nda açık görüşte 31 ayrı suçlamadan tutuklu bulunan Adnan Oktar ile görüşmesini anlattı.

Oktar: Kedicikler travestilerle aynı koğuşta zor durumda

Geçen aylarda düzenlenen operasyonla müridleriyle birlikte cezaevine konulan Adnan Oktar ailesinden skandal iddialar geldi. Adnan Oktar’ın doktor ağabeyi Kenan Oktar, Kurban Bayramı’nda açık görüşte 31 ayrı suçlamadan tutuklu bulunan Adnan Oktar ile görüşmesini anlattı.

Buluşmada kardeşiyle neler konuştuğunu Beyaz TV muhabiri Aziz Akova’ya anlatan Kenan Oktar, “Kediciklerin” travestiler ile aynı koğuşta kaldığını söyledi.

Kenan Oktar, “Hanım kardeşlerimiz zor durumda” diyerek bu durumun çözülmesi gerektiğini ifade etti.

Röportajda kardeşinin tutuklanmasıyla ilgili Kenan Oktar’ın, “2-3 ay içinde bazı olaylar felaketler patlak verebilecektir. Depremden tut, harbe varıncaya kadar olaylar...” demesi ise dikkat çekti.

BULUNDUĞUNUZ EV SAĞLAM MI

Bunun üzerine, “Hocam, İstanbul’da deprem olacak mı? Ona göre kaçalım” diye sorduklarını ifade eden ağabey Oktar, tutuklanarak Silivri Cezaevi'ne götürülen kardeşi Adnan Oktar’ın “Bulunduğunuz ev sağlam mı dedi? O zaman, o mübareğin bulunduğu şehirde deprem olmaz fakat o mübarek kişi şehirden çıktı diyor. Olabilir de diyor” dediğini de aktardı.

Kenan Oktar, Adnan Oktar’ın kendisine, “Burada bizi tutukladılar, sonra polis gece yarısı bütün evlerden böyle durumu pek iyi olmayan seçilen bazı kadınları topladı, üzerine ellişer lira para verdi, sonra iftira attırdı. İşin ilginç tarafı da şu, hepsinin iftirası aynı' diyor” ifadelerini kullandığını söyledi.

Bunun üzerine muhabirin, “Yani polisin, emniyetin Adnan Oktar’a  iftira attığını iddia ediyor” sözlerine Kenan Oktar, “Yani şimdi öyle demem biraz suç kapsamına girer” şeklinde cevap vermesi dikkat çekti.

İsrail Başbakanıyla Adnan Oktar’ın kolaylıkla görüştüğünü söyleyen Kenan Oktar, İsrail’in Ermeni “soykırımı” tasarısını kabul etmesine yönelik engellemeyi de Adnan Oktar’ın yaptığını savunuyor.

5 GARDİYAN ONA BAKIYOR

Kenan Oktar, Adnan Oktar için 3 kişilik cezaevi hücresinin boşaltıldığını belirterek 5 gardiyanın da Oktar’a yardım ettiğini açıkladı. Dışarıdan bir tehlike olmasın diye de gardiyanların Oktar’ı koruduğunu söyleyen Kenan Oktar, kardeşinin avluya çıkacağı zaman diğer mahkumların içeri sokulduğunu da söyledi.

Kenan Oktar, Adnan Oktar’ın, çıkarılması gündemdeki af yasasından yararlanacağı beklentisinde olduğunu dile getirdi.

Öte yandan abisi, Adnan Oktar’ın cezaevinde halter kullanarak spor yaptığını ve kaslarını geliştirdiğini de anlattı.