Abone Ol

Kenan İpek görevden alınınca Nihat Doğan canlı yayında göbek attı

Türkücü Nihat Doğan, Adalet eski Bakanı Kenan İpek'in görevden alındığını duyunca canlı yayında göbek attı.

Kenan İpek görevden alınınca Nihat Doğan canlı yayında göbek attı

1 Ocak 2014’den beri Adalet Bakanlığı Müsteşarlığı görevinde bulunan Kenan İpek, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül tarafından görevden alındı. Gül, görevden almanın İpek'in isteği doğrultusunda gerçekleştiğini söyledi. Kenan İpek’in yerine OHAL Komisyonu Başkanı Selahaddin Menteş getirildi.

NİHAT DOĞAN CANLI YAYINDA SERT SÖZLER SÖYLEMİŞ SONRA DA ÖZÜR DİLEMİŞTİ

Bir televizyon programında FETÖ soruşturmasında yargılanan infaz koruma memurlarının adliyeye “şık” kıyafetlerle çıkarılmasını eleştirerek, “alçak gardiyanlar” ifadesini kullanan şarkıcı Nihat Doğan'a, Adalet Bakanlığı Müsteşarı Kenan İpek tepki göstermişti.

İpek yayınladığı mesajda "Bir TV kanalında, şarkıcı olduğu söylenen ve haber programına ne için katıldığı anlaşılamayan kişinin Ceza İnfaz Personelimize yönelik Ağır hakaretler içeren sözleri, sorumluluk bilinci ve üstün görev anlayışıyla görevini yerine getiren Personelimizi derinden üzmüştür. Bu şahsın Tüm Ceza İnfaz personelimize yönelik hakaret içeren sözler sebebiyle hukuk zemininde gereğine tevessül edilecektir" demişti.

Nihat Doğan da kendisine bu sözlerle tepki gösteren Kenan İpek'e "Sen kimsin. Müsteşar da neymiş. Kim tanır seni" sözleriyle yanıt vermişti. Nihat Doğan, aynı günün akşamı yayınladığı mektupla da defalarca özür dilemişti. Doğan, "Sayın müsteşarım terbiye sınırlarını aştım. İnanın attığınız twiti anlamadan yorumladım" ifadelerini kullanmıştı.

Nihat Doğan İpek'in görevden alındığını öğrenince Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında göbek attı.

İşte o anlar: