Abone Ol

Kenan İmirzalıoğlu kimdir?

Yer aldığı her yapımda fırtınalar estiren Kenan İmirzalıoğlu hakkında neler biliyorsunuz? İşte gittiği restoranlardan sevdiği yemeklere kadar bilinmeyenler

Kenan İmirzalıoğlu kimdir?

1996'da manken olarak podyumlara çıkmaya başlayan Kenan İmirzalıoğlu'nu 1997 yılında önce Türkiye'nin en iyi modeli ve sonrasında kazandığı Best Model of The World ünvanıyla tanıdık. Ancak bu yakışıklı adamın mankenlik ve modellik kariyeri uzun sürmedi.

"Mankenler dizilerde oynamalı mı?" tartışmalarının sürdüğü bir dönemde Osman Sınav imzalı "Deli Yürek" dizisinde başrol oynayarak 1999 yılında şöhretinin doruğuna ulaştı. Dizideki "Miroğlu" tiplemesiyle tam anlamıyla gönülleri fethetti. Kariyerine oyunculuk alanında devam eden İmirzalıoğlu, ATV'de oynayan reyting rekortmeni "Ezel" dizisinin başrolünde hayranlıkla izlenmeye devam ediyor.

18 Haziran 1974 tarihinde Ankara'nın Bala beldesine bağlı Üçen Köyü'nde çiftçi bir babanın oğlu olarak doğan Kenan İmirzalıoğlu; ilkokul, ortaokul ve liseyi Ankara'da teyzesinin yanında okudu. Lisede derslerini aksattığı için üniversite sınavlarını kazanamayında babası ceza olarak onu köye çağırarak yanında çiftçilik yaptırdı. Burnu sürtülen Kenan, sonraki sene dershaneye giderek Yıldız Teknik Üniversitesi Matematik Bölümü'nü kazandı.

Üniversitede okurken arkadaşlarının teşvikiyle ve okul masraflarını çıkartmak amacıyla bir mankenlik ajansına kaydoldu ve bundan 1.5 sene sonra Best Model of Turkey yarışmasına katılarak Türkiye'nin en iyi erkek modeli seçildi. Bununla da yetinmedi, Best Model of The World birincisi oldu.

Ancak mankenlikten oyunculuğa geçmesi uzun sürmedi. 1999 yılında yayımlanan Deli Yürek dizisinde başroldeki Yusuf Miroğlu karakterini canlandırarak geniş bir hayran kitlesi edindi. Bundan sonra da kariyerini oyunculuk alanına kanalize etti. Çeşitli film ve dizilerde rol aldı. Şimdilerde Kenan İmirzalıoğlu, çok konuşulan "Ezel" dizisinde Cansu Dere ile başrolü paylaşıyor.
Peki bu yakışıklı adamın özel hayatında nasıl biri olduğunu merak etmiyor musunuz? İşte Kenan İmirzalıoğlu hakkında bilmedikleriniz:

Çay içmek için Ortaköy'e, kahvalti için ise Hisar Kahvesi'ne gidiyor. En çok Hacı Abdullah Lokantasi'nda yemek yemeyi seviyor.

Yemekte en çok et yemeyi seviyor. Kahvaltıda ise mutlaka bal yiyor.

Ormanlık yerleri ve dağları seviyor, doğaya karşı büyük bir tutkusu var.

Geceleri rock barlara veya fasıl çalan yerlere gidiyor. Takıldığı mekânlar: Çiçek Pasajı, Nevizade Sokak...

Tatil için Assos gibi sakin yerleri tercih ediyor. Tatil yaparken kafasını dinlemeyi ve kitap okumayı seviyor. Her yaz kendi köyü Bala'ya gidiyor.

Yakışıklılığıyla hiç övünmüyor. ''Ben sadece sanşlıyım. Yakışıklılık Allah'ın işi. Yaptığım işle övünürüm.''

En büyük derdi 46 numara ayaklarina ayakkabi bulmak. Dükkâna giriyor ve soruyor ''En büyük numara kaç?'' Bazen 45 numaraları da olur belki diye denemeye kalkiyor, ayakkabici klasik cevabini veriyor: ''Abi istersen zorlama!''