Abone Ol

Kemal Doğulu yeni jüri üyelerini beğenmemiş

İşte Benim Stilim'in eski jüri üyesi Kemal Doğulu Bi'Dünya Şov'a konuştu!

Kemal Doğulu yeni jüri üyelerini beğenmemiş

Kemal Doğulu 'İşte Benim Stilim'den neden ayrıldı? Doğulu, İşte Benim Stilimden neden ayrıldığı konusuna açıklık getirdi. Eski jüri üyesi, İşte Benim Stilim'de 4 sezon boyunca yer aldığını ve artık çok yorulduğunu söyledi. Çekimlerin çok uzun sürdüğünü, stresli bir ortam olduğunu, kendi deyimiyle şiştiğini, bu nedenle programdan ayrıldığını belirtti.

Son yarışmada favorisi kimdi?

Ayşenur'un kazandığı yarışmada favorisinin Özden Cerrahoğlu olduğunu açıklayan eski jüri üyesi, "Hangi yarışmacıdan nefret ediyorsun?" sorusuna ise "O kadar çok ki hangi birinin ismini vereyim" şeklinde cevapladı.

Programdaki kavgalar sadece birer tiyatro mu? Yarışmadaki tartışmaların gerçek olduğunu söyleyen Doğulu, kamera arkasında çok daha büyük olayların yaşandığını söyledi.

Kemal Doğulu yeni jüri üyelerini beğenmemiş - Resim: 1Kemal Doğulu veda ederken gözyaşlarını tutamadı

Yeni jüri üyeleri ile devam eden yarışmayı izliyor mu?

Yeni jüri üyeleri ile yoluna devam eden programda bir şeylerin eksik olduğunu söyleyen Kemal Doğulu, yeni yarışmacıları ise "kendi çapında ünlü " olarak niteledi.

Öykü Serter'le bir ilişkisi oldu mu?

Yarışmanın sunucusu Öykü Serter'le aralarında çıkan aşk dedikodularını yalanlayan Doğulu, Serter'in kankası olduğunu, aralarında aşk yaşanmasının imkansız olduğunu söyledi.