Abone Ol

Kehribar dizisi ne zaman başlıyor? Kehribar dizisi fragmanı

Ekranlara gelmeye hazırlanan Kehribar isimli dizinin konusu ve oyuncu kadrosu açıklandı mı? Kehribar dizisinde Gürkan Uygun başrolde peki yanındaki kadın oyuncu kim olacak? Kehribar dizisi konusu nedir? İşte detaylar...

Kehribar dizisi ne zaman başlıyor? Kehribar dizisi fragmanı

Yapımcılığını Süreç Film'in yaptığı, çok yakında ATV'de ekrana gelecek ''Kehribar'' dizisinden ilk tanıtım yayınlandı.

Yönetmenliğini Yıldız Hülya Bilban'ın yapacağı Kehribar'ın kadrosunda; Gürkan Uygun, Necip Memili, Ayça Varlıer ve Özge Özder gibi güçlü isimler bulunuyor. Dizisinin senaryosu Sinan Tuzcu'ya ait.



Kehribar, yakında ATV'de başlıyor.

Gürkan Uygun kimdir, Gürkan Uygun‘u yönetmen Osman Sınav‘ın Kurtlar Vadisi dizisinde yaklaşık 10 yıl boyunca canlandırdığı Memati rolüyle herkes tanır oldu.

Kehribar dizisi ne zaman başlıyor? Kehribar dizisi fragmanı - Resim: 1Gürkan Uygun, Polat Alemdar'a kırgın mı?

Gürkan Uygun, 27 Mayıs 1974 tarihinde İzmit Yarımca’da bir işçi ailesinindoğmuştur. Gürcü kökenli olan Gürkan Uygun aslen Ordu‘ludur. Liseyi bitirene kadar Yarımca’da yaşadı, sonra 1993 yılında İstanbul‘a yerleşti. Lise yıllarında tiyatro yapmaya başladı, 1990 yılında amatör olarak tiyatroya başladı. Dormen Tiyatrosu‘unda eğitim aldı. 7 yıl Dormen tiyatrosunda oyunculuk yaptı. Oynadığı tiyatro oyunlarının yanı sıra 1994 yılından itibaren dizilerde de oynamaya başladı. Üniversiteyi de İstanbul Üniversitesi konservatuar tiyatro bölümünde bitirdi.

Kehribar dizisi ne zaman başlıyor? Kehribar dizisi fragmanı - Resim: 2Dilara Gönder ve Gürkan Uygun'u hiç böyle görmediniz!

Gürkan Uygun’u üne kavuşturan ise Kurtlar Vadisi dizisi oldu. Dizide yaklaşık 10 yıl boyunca “Memati” karakterini başarıyla canlandırdı ve büyük hayran kitlesine sahip oldu.

Yıldız Tilbe‘nin “Vazgeçtim” klibinde oynadı, 2003 yılında da Turkcell‘in Shubuo reklam filminde oynadı.

1997 yılında “Afife Jale” belgeselinde rol aldı.
2013 yılında ise birkaç bölüm için Muhteşem Yüzyıl dizisinde Mimar Sinan karakterini canlandırdı. Ardından yine 2013 yılında “Kaçak” dizisinde başrolde Serhat Hakeri karakterini canlandırdı.

Gürkan Uygun, dördüncü dönem BBG evinde yer alan Şebnem Ceylan ile 26 Nisan 2008 tarihinde evlendi. Mihriban Balım (d.2008) adında bir kızı, Ateş (d.2010) adında da bir oğlu var.

Memati'den canlı yayında türkü ziyafeti!