Abone Ol

Kehribar 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? izle

Atv'de yeni başlayan dizi Kehribar dün akşam ilk bölümü ile ekrana geldi. Hemen ardından yayınlanan Kehribar 2. yeni bölüm fragmanı izleyiciyi ekrana kilitledi.

Kehribar 2. bölümde flaş gelişme

Başrollerini Gürkan Uygun, Necip Memili ve Ayça Varlıer'in paylaştığı 'Kehribar' isimli yeni dizi dün akşam Atv'de ilk bölümü ile ekrana geldi. Dizinin ilk bölümün hemen ardından yayınlanan Kehribar 2. bölüm fragmanı nefes kesti. İşte Kehribar dizisinin yeni bölüm fragmanı ve son bölümünde yaşananlar...

20 yıl boyunca Almanya’da tek başına yaşamak zorunda kalan Yarımcalı Orhan’ın hikayesini bize anlatmaya hazırlanan Kehribar geliyor. ATV’nin son projesi olan dizi genç bir aşığın sevdiklerinden koparılmasını ve seneler sonra bir kabadayıya dönüşmesini anlatıyor. Süreç Film'in yapımcılığını, Hülya Bilban'ın yönetmenliğini üstlendiği dizinin senaryosunda Sinan Tuzcu ve Ali Aydın'ın imzası var.

Özge Özder, Aslıhan Güner, Nazmi Kırık ve Fırat Altınmeşe gibi isimlerin de rol aldığı dizinin ilk tanıtım filmi büyük ilgi gördü.

İntikam ve aşkın harmanlandığı dizinin başrollerini Gürkan Uygun, Ayça Varlıer ve Necip Memili paylaşıyor. Çekimleri Mudanya’da başlayan dizinin ne zaman ekranlarda olacağı henüz belli değil.