Abone Ol

Kaza geçiren Ali Sabancı'nın tedavisi sürerken, Melisa Sabancı'dan sanat paylaşımı

Pegasus Havayolları'nı da bünyesinde barındıran Esas Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı, iş insanı Ali Sabancı'nın Yunanistan'da geçirdiği bot kazası sonrası tedavisi sürerken, Sabancı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Sevil Sabancı'nın kendisi gibi Yönetim Kurulu Üyesi olan kızı Melisa Sabancı, bir sanat paylaşımı yaptı

Kaza geçiren Ali Sabancı'nın tedavisi sürerken, Melisa Sabancı'dan sanat paylaşımı

Pegasus Havayolları'nı da bünyesinde barındıran Esas Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı, iş insanı Ali Sabancı ve eşi, Doğan Holding Kurucu ve Onursal Başkanı Aydın Doğan'ın iş insanı kızı Vuslat Doğan Sabancı, iki gün önce Yunanistan'ın Leros Adası'nda denizde kaza geçirdi. Botlarıyla kayalıklara çarpan Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı yaralandı. Kazanın ardından Leros'ta ameliyat edilerek dalağı alınan Ali Sabancı, ambulans uçakla İstanbul'a nakledilerek, Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Vuslat Doğan Sabancı da Ali Sabancı'nın ardından İstanbul'da Amerikan Hastanesi'ne getirildi. Ali Sabancı, aort damarına stent takılmasının ardından "çoklu/multi travma" için ameliyata alındı.


Sabancı ailesinin kazası ülke gündemine otururken, Sabancı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Sevil Sabancı'nın kızı Melisa Sabancı'nın aile üyeleriyle ilgili sessiz kalarak bir sanat paylaşımı yapması dikkat çekti.
Melisa Sabancı, Instagram hesabından Uluslararası Konuk Yaratıcı Programı Gate 27'nin bir gönderisini paylaştı.