Abone Ol

Kayıp Azra Gülendam Haytaoğlu Katledildi!

Azra Gülendam Haytaoğlu'nun, emlakçı M.M.A. tarafından cinsel istismara maruz bırakılıp, öldürüldüğü ortaya çıktı.

Kayıp Azra Gülendam Haytaoğlu Katledildi!

Antalya’da, gazetecilik bölümü öğrencisi Azra Gülendam Haytaoğlu'ndan 5 gündür haber alınamıyordu. Azra Gülendam Haytaoğlu, cinsel istismara maruz bırakılıp, öldürülmüş olarak bulundu.

Muratpaşa ilçesinde yaşayan Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü öğrencisi Azra Gülendam Haytaoğlu’ndan ailesi 5 gündür haber alamıyordu. Son olarak Lara bölgesinde görüldüğü belirtilen Haytaoğlu'nun ailesi, sosyal medyadan seslerini duyurmaya çalıştı.

EMNİYET TELEFON SİNYALİNE PAZARTESİ BAKABİLİRİZ DEMİŞTİ

Haytaoğlu’nun ailesi, “Emniyet telefon sinyaline pazartesi günü bakabiliriz dedi, bu çok geç kızımızı canlı kanlı saçının teline zarar gelmeden bulmak istiyoruz lütfen bize yardım edin. Şiddet gören katledilen kadınlar için en önce koşan, bu dünyanın güzelleşmesi için çaba harcayan Azramızı bulmamız için lütfen yardımcı olun” ifadelerine yer vermişti.

Azra Gülendam Haytaoğlu'nun, emlakçı M.M.A. tarafından cinsel istismara maruz bırakılıp, boğularak öldürüldüğü ortaya çıktı.

Haytaoğlu'nu valizle ormana gömen emlakçı M.M.A. gözaltına alındı.

CİNAYETİ İTİRAF ETMİŞ

Ayhan, çapraz sorgu sonrası cinayeti itiraf ederek genç kıza tecavüz ettikten sonra boğduğunu , ardından da cansız bedenini banyoda 5 parçaya ayırarak bavula koyup ormana gömdüğü söyledi. Aynı zamanda inşaat mühendisi olan Mustafa Murat Ayhan, İMO Antalya Şubesi Yönetim Kurulu Sayman Üyesi olarak görev yapıyor

Kayıp Azra Gülendam Haytaoğlu Katledildi! - Resim: 1

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLMUŞTU

Günlerdir aranan Azra’nın acılı ailesi ise, sosyal medyadan yardım isteyerek “Kızımızı canlı kanlı saçının teline zarar gelmeden bulmak istiyoruz lütfen bize yardım edin” sözlerine yer vermişti. Ailenin yardım çığlığı üzerine olay sosyal medyada gündem olmuş, ‘#azrakayıp’, ‘#azragülendam’, ‘ölubulunmakistemiyorum’ etiketleriyle yüzlerce paylaşım yapılmıştı.

Kayıp Azra Gülendam Haytaoğlu Katledildi! - Resim: 2