Abone Ol

Kayınpederim ve travesti kadınla alkol alıyorduk, bize soyunun dedi: Gerçeküstü bir cinayet gecesi

Bu haberi okuduktan sonra günün geri kalanına aynı psikolojiyle devam etmeniz çok zor. Dikkatli okumanızı öneriyoruz. Konya'nın Ereğli ilçesinde yaşayan kayınpederi Cuma Han'ı öldüren damat Namız Meşe tutuklandı. Meşe ifadesinde "Kayınpederim ve travesti olduğunu söyleyen biriyle evde alkol alıyorduk. Kayınpederim bize soyunun dedi. Aramızda arbede çıktı ve eline aldığı satırla bana saldırdı." dedi.

Kayınpederim ve travesti kadınla alkol alıyorduk, bize soyunun dedi: Gerçeküstü bir cinayet gecesi

Konya'nın Ereğli ilçesinde geçen Pazar akşamı ilçeye bağlı Mehmet Akif Mahallesinde Nazım Meşe, 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak kayınpederi Cuma Han'ın kanlar içerisinde yerde yattığını söyleyip, yardım istedi. İhbara giden polis ve sağlık ekipleri Han'ın hayatını kaybettiğini tespit etti.

Sabah'ın haberine göre, cinayet şüphelisi olarak gözaltına alınan Nazım Meşe, ifadesinde olay gününü anlattı. 2 yıldır kendisinden ayrı yaşayan eşi ve çocuklarını görmek için Mersin'den geldiğini söyleyen Meşe, "Kalacak yerim olmadığı için kayınvalidemin yanına gittim. Olay günü eşim, çocuklarım ve kayınvalidemle birlikte bir çiftlikte kahvaltı yaptık. Akşamüzeri kayınpederimi arayıp konuşmak istediğimi söyledim. Evde olduğunu ve eve gelmemi isteyince yanına gittim. Evde başka bir erkekle alkol alıyordu.
Beni de davet ettiler ve üçümüz alkol almaya başladık. Bir süre sonra yanımıza bir bayan ve travesti olduğunu söyleyen birileri geldi. Bir müddet sonra bayan ve erkek şahıs evden ayrıldı. Evde kayınpederim ben ve travesti olduğunu söyleyen kişi kaldı" dedi.

YATIYOR ZANNETTİM ÖLDÜĞÜNÜ BİLMİYORDUM

Nazım Meşe, ifadesine şöyle devam etti;

"Meze almak için mutfağa gittim. Döndüğümde travesti ve kayınpederim odanın ortasında oyun oynuyorlardı. Kayınpederim bize soyunun dedi. Bunun üzerine aramızda tartışma çıktı. Karşılıklı küfürleşmeler oldu, aramızda arbede çıktı. Travestinin odadan çıktığını gördüm. Mutfak kısmına geçtik ve kayınpederim dolaptan satırı aldı. Bana satırla vurmaya çalıştı. Kendisini duvara sıkıştırarak elindeki satırı aldım. Kendimi korumak için hedef gözetmeksizin satırı iki kez salladım. Olayın şoku ile satırı kayınpederin yanına atıp evden çıktım. Üzerimde pantolon kaldı ve diğer kıyafetleri üzerimden çıkartıp attım. Sokak üzerinde koşarken polisler beni aldı. Aşırı alkollü olduğum için beni karakola götürüp sabaha kadar tuttular. Kıyafetlerimi ve cep telefonumu almak için eve geri geldim. Kayınpederimi yerde yatar vaziyette gördüm. Ben onun evde uyuduğunu düşünüyordum. Kendisi akşam bıraktığım yerde holde yatarken buldum. Kontrol ettiğimde nefes almadığını öldüğünü düşündüğüm için 112'yi aradım.
Kayınpederimin cansız bir şekilde yattığını söyleyip adresi verdim"