Abone Ol

Kaya Çilingiroğlu evli kankasına neden "THE KADINIM" diye sesleniyor?

Kaya Çilingiroğlu ile işadamı Osman Merzeci'nin eşi Serra Hanım'la geceleri birlikte gezdiği, ilk kez Günaydın'da ortaya konmuştu. Golf tutkuları sayesinde tanışan ikilinin yakınlığı Haziran 2006'dan beri devam ediyor

Kaya Çilingiroğlu evli kankasına neden "THE KADINIM" diye sesleniyor?

Kaya'dan kankaya: The kadınım

Kaya Çilingiroğlu ile işadamı Osman Merzeci'nin eşi Serra Hanım'la geceleri birlikte gezdiği, ilk kez Günaydın'da ortaya konmuştu. Golf tutkuları sayesinde tanışan ikilinin yakınlığı Haziran 2006'dan beri devam ediyor. İki arkadaş o zamandan beri fırsat buldukça biraraya geliyor. Örneğin, ikisi de 6 Aralık'ta Melike Tabanoğlu'nun Park Şamdan'daki doğum gününe, eşleri olmadan katıldı. 14 Aralık'ta, Antalya'da katıldıkları golf turnuvasında sürekli birlikte olan kankalar, Halil Bahçecioğlu, Serdar Cümbüş, Mustafa Koç ve Caroline Koç gibi isimlerin bulunduğu masada oturdu. Hatta Çilingiroğlu, masada Serra Merzeci'ye "The kadınım" diye hitapetti. Bu hitap kankasının o kadar hoşuna gitmiş ki, Çilingiroğlu o geceden beri Merzeci'ye hep "The kadınım" dedi.

KAYA İÇİN YAŞ GÜNÜNÜ ERTELEDİ

Yılbaşında da Feraye Tanyolaç ile birlikte Antalya'da olan Kaya Çilingiroğlu, bütün gün Serra Merzeci ile golf oynadı. 29 Ocak'ta doğum gününü kutlamayı planlayan Serra Merzeci, sırf Kaya Çilingiroğlu'nun televizyon programı nedeniyle kutlamayı 2 Şubat'a erteledi. Bundan bir hafta önce ise Çilingiroğlu'nun doğum günü kutlaması vardı. Ulus 29'daki partide Çilingiroğlu'nun yanında tabii ki kankası Serra Merzeci de vardı.