Abone Ol

Katy Perry büyük göğüsler için dua etmiş

2000'li yılların en gözde şarkıcılarından Katy Perry hayatıyla ilgili az bilinenleri kapak pozu verdiği dergiye anlattı. 

Katy Perry büyük göğüsler için dua etmiş

GQ dergisinin, Aşk, Seks ve Çılgınlık konulu Şubat sayısına konuk olan Perry, 16 yaşında bekaretini kaybetmesinden boşandığı eşi Russell Brand'le olan ilişkilerine hatta iri göğüslü olmak için nasıl dua ettiğine kadar hayatıyla ilgili ipuçları verdi.

İşte Katy Perry'nin dergiye verdiği röportajdan satır başları.

Perry, henüz 11 yaşında bir çocukken Tanrı'ya, vücudunun gelişmesi için dua ettiğini anlattı. Perry o geceyi şöyle anlattı: "Bir gece uzandım ve ayaklarıma doğru baktım. Tanrı'ya dua ettim. 'Lütfen Tanrı'm bana o kadar iri göğüsler ver ki baktığımda ayaklarımı göremeyeyim.' Tanrı dualarımı kabul etti. " Perry, röportajda bekaretini henüz 16 yaşındayken kaybettiğini de itiraf etti. Ünlü şarkıcı o günü anlatırken o sırada içinde bulundukları arabanın markasını bile hatırladığını söyledi. "Arabanın ön koltuğunda oturuyorduk. Jeff Buckley'nin Grace albümü çalıyordu. Ben bu albümü çok seviyorum" diye konuştu Perry. Perry, büyük bir gurur duyarak "hayatında hiç estetik operasyon geçirmediğini de" söyledi. Ünlü şarkıcı "Burun, çene, yanak.. Hiçbir yerimden estetik operasyon geçirmedim" diye konuştu. 1984 doğumlu şarkıcı, 2010 yılında aktör Russell Brand ile evlendi.
Süpriz şekilde başlayan evlilikleri iki yıl sonra yine beklenmedik bir şekilde bitti. Perry, bir süredir meslektaşı John Mayer ile birlikte. Bir dönem ayrıldıkları ileri sürülse de beraberlikleri hala sürüyor. Perry, Mayer ile ilgili olarak da "Sanırım büyümem gerekiyordu. Harika bir adamla harika bir deneyim yaşıyorum" diye konuştu. Kısa sürede müzik piyasasında yükselen Perry'nin kariyerinin çok uzun bir geçmişi yok aslında. 2008 yılında seslendirdiği I Kissed A Girl ile bir anda dikkatleri üzerine çekti. Öyle ki Madonna bile onu manevi kızı olarak kabul etti. Papaz olan babasının görev yaptığı kilisenin korosunda şarkı söyleyerek başladığı kariyeri bugünlere kadar geldi. Perry, aynı zamanda Billboard Hot 100 listesinin ilk 10'a giren ve orada aralıksız 52 hafta kalabilen tek şarkıcı unvanını da elinde bulunduruyor. Katy Perry, 2009 yılında İstanbul'da da bir konser verdi. Perry, bu yılın Grammy adayları arasında.