Abone Ol

Katil kadın kılığına girmiş! Sır cinayette şok detaylar!

Tümgeneral Hasan Hüseyin Demiraslan’ın oğlu Göktuğ Demiraslan ile kız arkadaşı Elena Radişkova, evlerinin önünde pompalı tüfekle yapılan saldırıda öldü...

Katil kadın kılığına girmiş! Sır cinayette şok detaylar!

Bugün’de yer alan habere göre; An­ka­ra dün tüy­ler ür­per­ten bir ci­na­ye­te ta­nık ol­du. Olay, Eti­mes­gut İl­çe­si Er­ya­man Ata­kent Va­di Si­te­si­’n­de ön­ce­ki ge­ce sa­at 23.30’da mey­da­na gel­di. Hava Kuvvetleri Komutanlığı Personel BaşkanıTüm­ge­ne­ral Ha­san Hü­se­yin De­mi­ras­la­n’­ın TÜ­Bİ­TA­K’­ta ça­lı­şan oğ­lu Gök­tuğ De­mi­ras­lan (24), Öz­be­kis­tan Do­ğum­lu Rus uy­ruk­lu kız ar­ka­da­şı Ele­na Ra­diş­ko­va (23) ile bir­lik­te si­te­de­ki ev­le­ri­ne dö­nü­yor­du.

De­mi­ras­lan ve Ele­na, si­te gi­ri­şi­ne gel­di­ğin­de si­lah­lı sal­dı­rı­ya uğ­ra­dı. Pu­su ku­ran sal­dır­gan, oto­ma­tik pom­pa­lı tü­fek­le De­mi­ras­lan ve Ele­na­’nın üze­ri­ne ateş et­ti.  Sal­dır­gan, 7 el ateş et­tik­ten son­ra ka­yıp­la­ra ka­rış­tı. De­mi­ras­lan ve kız ar­ka­da­şı, ka­fa­la­rı­ ve vü­cut­la­rı­na isa­bet eden mer­mi­ler­le olay ye­rin­de öl­dü.

SAÇLAR ORTADA KALDI

Olay yeri inceleme ekipleri bölgede uzun süre delil topladı. Yapılan ilk incelemenin ardından cenazeler Ankara Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Olayla ilgili inceleme başlatıldı. Öte yandan Elena Radişkova’nın kafatasından kopan saçlar olay yerindeki polisler tarafından toplanmadı. Her iki gençten kopan parçaların sokak ortasında bırakılması dikkat çekti.

Katil kadın kılığına girmiş

Göktuğ De­mi­ras­la­n’­ın TÜ­Bİ­TAK Sa­vun­ma Sa­na­yi Araş­tır­ma ve Ge­liş­tir­me Ens­ti­tü­sü­’n­de 6 ay ön­ce uz­man yar­dım­cı­sı ola­rak gö­re­ve baş­la­dı­ğı belir­til­di. Demiraslan ile kız arkadaşı Radişkova’nın kadın kılığına girmiş bir saldırgan tarafından infaz edildiği öne sürüldü.

Bugün’de yer alan haberin devamını okumak için tıklayın