Abone Ol

Kate Upton'ın varisi: Hannah Davis

Kate Upton'ın varisi olarak anılan 26 yaşındaki Hannah Davis'in adını ilerleyen günlerde daha sık duyabiliriz.

Kate Upton'ın varisi: Hannah Davis

ABD'li beyzbol yıldızı Derek Jeter ile nişanlanan Davis, Victoria Secret‘ın yanı sıra American Eagle, Tommy Hilfiger ve Levi's gibi dünyaca ünlü markaların değişmez yüzü olmuş durumda.

Gelmiş geçmiş en ünlü beyzbol yıldızı Derek Jeter'in de gönlünü çalan Hannah Davis için magazin basını "America's Sweetheart" yani "Amerika'nın sevgilisi" unvanını buldu.

Peki son dönem yıldızı iyice parlayan bu Hannah Davis kimdir?

5 Mayıs 1990 tarihinde ABD Virgin Adaları’nda dünyaya gelen Hannah Davis, 2004 yılında, 14 yaşındayken profesyonel modellik kariyerine start verdi. Beslenme ve sağlık psikolojisi üzerine eğitim alan genç model, aynı zamanda iyi de bir sporcu.

Kate Upton'ın varisi: Hannah Davis - Resim: 1Hannah Davis

Sekiz yaşındayken Karayip Ulusal Tenis Takımı'nda şampiyonluk yaşayan 26 yaşındaki Davis, Virgin Adaları Milli Voleybol Takımı'nda da oynadı. 2009 yılında Ayyıldız‘ın Yaz mayo katalog çekimi için Dominik Cumhuriyeti Punta Cana’da objektiflerin karşısına geçen modelin kariyeri 2013 tarihinde Sports Illustrated‘e poz vermesiyle adete tırmanışa geçti. Sports Illustrated‘in 2014 yılı özel sayısı için de Şubat 2014 tarihinde kameraların karşısına geçen Davis, sosyal medyayı da etkin kullanan isimlerin başında geliyor.

KATE UPTON FOTOGALERİ