Abone Ol

Kate Upton - Jennifer Lawrence’in çıplak fotoğrafları yayınlandı (Jennifer Lawrence - Kate Upton iCloud Fotoğrafları)

Kate Upton ve Jennifer Lawrence’in çıplak fotoğrafları yayınlandı (Jennifer Lawrence - Kate Upton iCloud Fotoğrafları) Oscar ödüllü oyuncu Jennifer Lawrence’ın temsilcileri yıldızın kısa sürede bir çok internet sitesinde yayınlanan çıplak fotoğraflarının gerçek olduğunu doğrularken...

Kate Upton - Jennifer Lawrence’in çıplak fotoğrafları yayınlandı..

Dünyaca ünlü yıldızların fotoğraflarının cep telefonlarından çalınması Apple’ın bulut saklama sistemi iCloud’un güvenlik açıklarını da gündeme getirdi.

Bilişim sektörü uzmanları herkesin cep telefonunda kolayca erişilebilen iCloud bölümüne ayrıca bir şifre konmasının öneriyor.
Yani fotoğrafları buluta atmak da sandığınız kadar güvenli değil. Bir grup bilişim uzmanı ise telefonu hacklenen birisinin ne yaparsa yapsın mahreminin kalmayacağı görüşünde.

Aslında bu fotoğrafların ele geçmemesi için yapmanız gereken sevgiliniz için bile bu pozları vermemek.

Kate Upton ve Jennifer Lawrence’in çıplak fotoğrafları yayınlandı (Jennifer Lawrence - Kate Upton iCloud Fotoğrafları) Oscar ödüllü oyuncu Jennifer Lawrence’ın temsilcileri yıldızın kısa sürede bir çok internet sitesinde yayınlanan çıplak fotoğraflarının gerçek olduğunu doğrularken “Bu özel hayata yapılmış ciddi bir saldırı. Jennifer Lawrence’ın çalınan fotoğraflarını yayınlayan herkesin yargılanması için yetkililerle iletişime geçildi” dedi.

Aralarında Jennifer Lawrence ve Kate Upton gibi isimlerin de bulunduğu yaklaşık 100 ünlünün çıplak fotoğrafları icloud hesaplarını hackleyen bir bilgisayar korsanı tarafından 4chan isimli internet sitesine sızdırıldı. Jennifer Lawrence ve Kate Upton'ın çıplak fotoğrafları olay yarattı. Jennifer Lawrence ve Kate Upton çıplak fotoğraflarıyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı.

Fotoğrafları sızdıran bilgisayar korsanının elinde “Jennifer Lawrence’ı seks yaparken gösteren” bir videonun da bulunduğu ve bu görüntüleri yayınlamak için Paypal üzerinden para topladığı da iddia edildi.

ABD’li oyuncu Mary Elizabeth Winstead’de skandalın kurbanlarından biri olduğunu doğrularken Twitter’da yaptığı açıklamada “Yıllar önce kocamla birlikte evimizde çektiğim fotoğraflara bakanlar umarım bu davranışınız ile ilgili kendinizi çok iyi hissediyorsunuzdur” diyerek tepkisini gösterdi.
Twitter sızdırılan fotoğrafları paylaşan kullanıcı hesaplarını kapattıklarını açıkladı.

Sevgilinize bile güvenmeyin
Dünyaca ünlü yıldızların fotoğraflarının cep telefonlarından çalınması Apple’ın bulut saklama sistemi iCloud’un güvenlik açıklarını da gündeme getirdi.

Bilişim sektörü uzmanları herkesin cep telefonunda kolayca erişilebilen iCloud bölümüne ayrıca bir şifre konmasının öneriyor. Yani fotoğrafları buluta atmak da sandığınız kadar güvenli değil. Bir grup bilişim uzmanı ise telefonu hacklenen birisinin ne yaparsa yapsın mahreminin kalmayacağı görüşünde.

Aslında bu fotoğrafların ele geçmemesi için yapmanız gereken sevgiliniz için bile bu pozları vermemek.

Siber saldırının kurbanları arasında Kaley Cuoco-Sweeting, Kate Upton, Lea Michele,Brie Larson, Kirsten Dunst, Becca Tobin, Jessica Brown Findlay, Hope Solo, Teresa Palmer, Krysten Ritter, McKayla Maroney ve Yvonne Strahovski’nin bulunduğu doğrulandı.

Aubrey Plaza, Candice Swanepoel, Cara Delevingne, Cat Deeley, Hillary Duff, Kelly Brook, Michelle Keegan, Selena Gomez, Rihanna ve Vanessa Hudgens’ın ise fotoğraflarnın sızdırıldığı iddia edildiyse de henüz bu fotoğraflar hiç bir internet sitesinde yayınlanmadı.

Ünlü yıldızların çıplak fotoğrafları çok konuşuldu

Jennifer Lawrence kimdir

24 yaşındaki ABD Kaliforniya doğumlu olan aktris Jennifer Lawrence, ilk ekran deneyimini The Bill Engvall Show adlı sit-com’da yaşadı. Henüz 18 yaşındayken bağımsız bir yapım olan The Burning Plain’de rol aldı. Ancak tüm dünya onu 2012 yılında rol aldığı ‘Açlık Oyunları’ filmiyle tanıdı.

Lawrence’ın kariyeri son iki sene içinde müthiş bir yükselişe geçti. Başrolünü Bradley Cooper’la birlikte paylaştığı ve 8 dalda Oscar adaylığı bulunan Silver Lining Playbook filmi, Lawrence’a ‘En İyi Kadın Oyuncu’ Oscar’ını getirdi.

Lawrence bu Oscar’ı kazanan en genç ikinci oyuncu oldu. Aynı filmle Lawrence, ‘Müzikal veya Komedi - En İyi Aktris’ kategorisinde Altın Küre’yi de koltuğunun altına aldı. 2013 yapımı ‘American Hustle’ filmiyle de Lawrence üçüncü Oscar adaylığını elde etti. Jennifer Lawrence’ın bugüne kadar aldığı 48 ödülü, 51 adaylığı bulunuyor.

Çok genç yaşında olmasına rağmen Hollywood’daki altın çağını yaşayan Lawrence, Twitter’a düşen fotoğrafları için henüz bir açıklama yapmadı.