Abone Ol

Kate Middleton'ın sırrı ortaya çıktı

Düşes Kate Middleton'ın doğumundan 6 hafta sonra kusursuz görünen fiziğinin sırrı ortaya çıktı.

Kate Middleton'ın sırrı ortaya çıktı

Kate Middleton, yeter artık işinin başına dön!

Kraliçe torununun altını bağlasa nasıl olurdu?

Ne çizgili tişört, ne kaliteli genler ne de iyi kesim bir kot pantolon... Düşes Kate Middleton'ın her iki doğumundan sadece birkaç hafta sonra hamilelik öncesi fiziğiyle ortaya çıkmasının sırrı çözüldü. Kızı Prenses Charlotte'u Mayıs ayının ilk günlerinde dünyaya getiren 33 yaşındaki Kate Middleton, geçen hafta sonu bir polo etkinliğine katıldı. Daracık kot pantolonu ve çizgili bluzuyla sanki altı hafta önce doğum yapan kendisi değilmiş gibi görünen Middleton, tüm dünyanın dikkatini çekti. Doğumdan altı hafta sonra eski fiziğine dönmesinin sırrı olarak da üzerindeki ince çizgili bluz gösterildi.

Elbette bu "sihirli" bluzun da Kate Middleton'ın formda görünmesiyle bir ilgisi olmalı. Çünkü Düşes, ilk doğumundan birkaç hafta sonra katıldığı bir etkinlikte de yine buna benzer bir tişört tercih etmişti. O zaman da inceliğiyle şaşırtmıştı. Ancak People dergisinin haberine göre Kate Middleton'ın tek sırrı bu enine çizgili bluzlar değil. Biraz pahalı ama çok işe yarar bir yöntem.

Derginin haberine göre Kate Middleton, hamileliği süresince kilo kontrolünü sağlayabilmek için Londra'da yaşayan varlıklı kesim tarafından çok tutulan özel bir eğitmenle çalıştı. İleri sürülenlere göre çok katı kuralları olan bu eğitmenle çalışıp forma girmek ve öyle kalmak oldukça pahalı. Ama harcadığınız paraya da değiyor. Londra'da kraliyet ailesi üyeleri ve varlıklı kişilerin tercih ettiği bu özel eğitmenin paket programı iyi bir egzersiz ve beslenme programı ile birlikte düzenli olarak gözlem altında olmayı kapsıyor. Buna göre eğitmen Kate Middleton'ı her gün telefonla arayarak beslenmesini ve egzersiz programını denetliyor. Ayrıca Düşes, haftada bir kez de uzmanla yüz yüze görüşüyor. Kate Middleton, organik sebze ve meyve ile yağsız et ağırlıklı bir beslenme programı uyguluyor. Bu program hamilelik sırasında da hiç bozulmadı.