Abone Ol

Kate Middleton hakkında ilginç iddialar

Sadece İngiltere'nin değil tüm dünyanın gözü bu çiftin üstünde. Ama onlar iki çocuklarıyla birlikte gözler önüne serdikleri mutlu aile tablosuna rağmen hiç akla gelmeyen sorunlarla uğraşmak zorunda.

Kate Middleton hakkında ilginç iddialar

Üstelik en ağır iddianın ortaya atılmasına neden olan ise çiftin iki çocuklarıyla birlikte yayınladıkları bu Noel kartı.

İddialara göre gülümseyen yüzleriyle poz veren genç kraliyet ailesini gösteren bu kartta çok az insanın fark edebildiği ve çiftin evliliğini tehdit eden çarpıcı bir ayrıntı gizli.

Kate Middleton GALERİ

Kate Middleton Bond galasına sütyensiz geldi

İşte Prens William ile Düşes Kate Middleton'ın tüm dünya tarafından imrenilerek izlenen mutlu yuvasının üzerinde dolaşan o "beklenmedik" kara bulutlarla ilgili kulislerde dolaşan ilginç iddialar...

İkinci bebekleri Prenses Charlotte'un doğumundan sonra Prens William ile Kate Middleton'ın arasındaki ilişkinin sarsıntı geçirdiği iddiaları basına yansıdı. Hatta Düşes'in kızını doğurduktan sonra uzun süre ortalarda görünmemesi de bu iddiaları güçlendiren bir kanıt olarak sunuldu.

Ancak Kate Middleton ve Prens William, arka arkaya birçok etkinliğe katılıp birbirlerine aşk dolu gözlerle bakarak bu dedikoduları bertaraf ettiler.

İşin ilginci onların birbirlerini gerçekten sevdikleri de her hallerinden belli. Ama bu bile evliliklerini tehlikeye sokan o ilginç ayrıntıyı etkisiz hale getiremiyor.

Kate Middleton ile Prens William'ın kamuoyuyla paylaştığı Noel kartının ortaya çıkardığı üzücü soru ise şu: "Kate Middleton kocasını fazlasıyla gölgede mi bırakıyor? " Gelin bu sorunun nereden ortaya çıktığına bir bakalım.

Kate Middleton hakkında ilginç iddialar - Resim: 1

İngiltere'de yayınlanan bazı magazin gazeteleri bu Noel kartını uzun uzun inceledi. Kartta Kate Middleton küçük kızı kucağında, büyük oğlu da yanında, onları sarıp sarmalayan mutlu bir kadın görüntüsü sergiliyor. Prens William ise karısının yanında diz çökmüş bir şekilde duruyor. Bakışları oğlu Prens George'a yönelmiş.

İşte bazı gazeteler; Prens William bu fotoğraf karesinden çıkarıldığı taktirde bile Kate Middleton'ın pırıltısından bir şey kaybetmeYeceğini ileri sürüyor. Yani onlara göre Kate Middleton sahip olduğu çekicilikle gerçek bir mavi kanlı olan kocasını hiç beklenmediği kadar gölgede bırakıyor.

İngiliz Daily Mail gazetesinin iddiasına göre Kate Middleton orta sınıftan gelme bir genç kadın olmasına rağmen Prens William'dan çok daha fazla kraliyet ailesinin bir üyesiymiş gibi duruyor.

İngiltere'de yayınlanan bazı magazin gazeteleri de aynı durumun Prens Charles ile eski eşi Prenses Diana'nın birlikte çekilen fotoğraflarında da dikkat çektiğinin altını çiziyor.

Bu gazetelerin iddiasına göre Prens William, karısı, çocukları Prens George ve Prenses Charlotte ile çekilen fotoğrafta bir tür "davetsiz misafir" gibi görünüyor. Bunu ileri süren basın organları işi; Kate Middleton ve Prens William'ın evliliklerinde ciddi sorunlar yaşadığını iddia edecek kadar da ileri götürüyor.

Bu ilginç yorumu yapan gazetelere göre sıradan bir aileden gelmesine rağmen Kate Middleton çok daha kendine güvenli, cazibeli bir görüntü sergiliyor. Buna karşın Prens William karısının yanında daha az ilgi çekici ve renksiz görünüyor.

Bir Noel kartından yola çıkarak ortaya atılan bu iddialar bakalım bundan sonra ne tür tartışmalara yol açacak.