Abone Ol

Kasayı Bade İşçil mi boşalttı?

Malkoç Süalp, Bade İşçil ile evlilikleri sırasında birlikte kiralayıp içine ziynet eşyalarını koydukları kasayı, hakim huzurunda açtırdı. Kasa boş çıktı.

Kasayı Bade İşçil mi boşalttı?

BADE İŞÇİL.... GALERİ

Bade İşçil'den kocasına ağır gönderme!

Eşi Malkoç Sualp'le sancılı bir boşanma süreci geçiren Bede İşçil, önceki gün görülen davalarının ardından avukatlar eşliğinde sonluğu Etiler'de bulunan bankasında aldı. Eşi Malkoç Sualp'in mahkemeye, ''Bade evden ayrılırken evdeki bir kasadan değerli eşyaları da yanında götürdü'' söylemiyle alevlenen dava da Bade İşçil, avukatların talebi üzerine bankada bulunan kasasını açmak zorunda kaldı. Malkoç Sualp'in avukatları eşliğinde bankada bulunan kasasını açarak gösteren Bade İşçil, daha fazla dayanamayarak göz yaşlarına boğuldu. Kasasında kendisine ait eşyaların çıkması üzerine bankadan ayrılan Bade İşçil'e babası Levent İşçil'in eşlik ediyor olması da dikkatlerden kaçmadı.

Banka çıkışı gazetecilerin ricasını kırmayarak, kendisine yöneltilen tüm soruları içtenlikle cevaplayan Bade İşçil'e babası da eşlik ederken, ''Aman sevgilisi falan diye yazmayın beni de sakın, babası oluyorum ben Bade'nin'' demesi ile Bade İşçil de konuya açıklık getirerek, ''Çocukluk arkadaşımı sevgili diye yazıldıktan sonra herkese şüphe ile yaklaşır olduk, bu durum beni de ailemi de çok üzdü'' dedi.

Anlatılacak o kadar çok acı var ki...

Alnımın akıyla çıktım.

Kafa kopartıcı olarak lanse edildim.

''Evde olmayan hayali bir kasadan değerli eşyaları alarak kaçtığım söylenmiş'' diyen Bade İşçil, ''Bugün bunun için buradaydık. Ben kendi eşyalarımı dahi değil çocuğum bir kaç parça eşyasını alarak canımı kurtarma pahasına kaçtım. Hiç bir şey almamıştım, burada da onu tespit ettiler. Adliye'den bilir kişilerde geldi. Benim evden değerli eşyaları alarak, bu kasa da sakladığım söylenmiş. Şimdi de alnımın akıyla çıktım çok şükür.'' dedi. ''Bu zamana kadar şunu fark ettim ki ben sustukça daha da üzerime geliyorlar'' diyen İşçil, ''Bu süreci çocuğumla güzel bir şekilde, hiç bir şeyi düşünmeden geçirmek istedim sadece ama olmuyormuş onu gördüm. Anlatılacak o kadar çok acı var ki konuşursam nasıl biteceğini düşünemiyorum dahi. Parasını dahi ödediğim evi bırakarak gitti. Kafa kopartıcı olarak lanse edildim o yüzden içim acıyor. Beni en çok korkutan şey şu internet orta mı. Yarın öbür gün çocuğum bunları gördüğünde nasıl olacak aklım dahi almıyor. Çocukluk arkadaşım benim seviglim olarak lanse ediliyor ve bazıları bundan nemalanmaya çalışıyor. Sevgilim diye lanse edilen çocukluk arkadaşım, annesiyle bizim düğünümüze kadar gelmişti. Bunların hepsini mahkemeye sundum. '' dedi.

Reklamda kazandığım parayı dahi istiyor benden

Mal davası açmadığının da altını çizen Bade İşçil, ''Beni kafa kopartıcı olarak lanse etmeye çalışıyorlar. Hiç bir şekilde boşanma davası dışında bir davam yok. Kendisi mal rejimi davası açmış bana. Benim bekarken olan kazancıma dahi gözünü dikmiş durum da. Reklamdan kazandığım paraların yarısını talep ediyor benden şimdi. Bekarken oturduğum evin kirası vardı 7 bin TL. onu dahi benden talep etmiş. Kim kafa kopartıcı merak ediyorum. Ayrıca evlilik teklifinde taktığı tek taş yüzükle ilgili de mahkemeye yatırım amaçlı alınmış bir yüzük diye açıklamada bulunmuş. Siz eşinize aldığınız yüzüğü yatırım amaçlı mı alırsınız siz söyleyin lütfen. İç atıcı bir durum işte bu tarz şeylerle uğraşıyorum. Avukatımın istifa ettiği haberleri çıktı, hayır kendisiyle anlaşarak yollarımız ayırdık. Ben noter huzurunda arz ettim. Türk insanı beni bildiği için bu zamana kadar açıklama yapmadım. Şurada şimdi ağladım o kadar sinir bozucu şeyler yaşıyorum ki... '' dedi. Otomobiliyle bulunduğu yerden ayrılan Bade İşçil, aracını göstererek, ''Bu otomobili dahi istemiş benden reklamdan kazandığım parayla aldığım aracım. Diyecek tek kelime bulamıyorum'' dedi.

Malkoç Süalp, evlilik sürecinde edinilen malların paylaşımı için bir süre önce mahkemeye başvurmuştu. Ayrıca Bade İşçil adına açtırdığı ve ortak kullandıkları kiralık kasada bulunan ailesine ve kendisine ait eşyalar için de ihtiyati tedbir koydurmuştu.

AZUR'UN ALTINLARI DA GİTMİŞ!

Süalp, önceki gün yanına hakimi de alıp Garanti Bankası'nın Etiler Şubesi'ndeki kasayı kontrole gitmiş. Bade İşçil de geldikten sonra kasa açılmış. Bilin bakalım içinden ne çıkmış; hiçbir şey!!!

Mahkeme tutanaklarından öğrendiğime göre; Malkoç Süalp'in kasada olduğunu iddia ettiği, babasından miras kalan kolye, annesine ait pırlantalı kelebek kolye, ikisi Rolex, ikisi de IWC marka dört adet erkek kol saati ve Azur'un doğumunda gelen 40 gram altının yerinde yeller esiyormuş!

Hakim, İşçil'e kasanın içindekileri sorduğunda "Haberim yok" cevabını almış. Aralık'taki duruşmaya kadar İşçil ile Süalp cephesinden bakalım daha ne haberler gelecek...

BUNLAR KAYIP

Malkoç Süalp'in babasından kalan kolye.
Süalp'in annesine ait pırlanta kolye.
İkisi Rolex, ikisi IWC marka dört erkek saati.
Çiftin oğulları Azur'un doğumunda takılan 40 gram altın.

MESUT YILMAZ / MİLLİYET