Abone Ol

Karısının kendisini aldattığını Facebook'ta yakaladı

Hürriyet'ten Özge Eğrikar'ın haberi.. 18 yıllık karısının kendisini aldattığını ‘facebook’taki yazışmalardan öğrenen koca, durumu dilekçesinde ‘Cin şişeden çıktı’ deyimine atıfla anlatıp boşanma davası açtı.

Karısının kendisini aldattığını Facebook'ta yakaladı

Bir şirkette güvenlik görevlisi olarak çalışan A.T., eşinin kendisini başka erkeklerle aldattığı iddiasıyla boşanma davası açtı. Davalı eşi E.T.’den 150 bin lira tazminat ve iki çocuğun velayetini isteyen Ahmet T., dava dilekçesinde şişeden çıkan cinlerin, kendisine ve çocuklarına bir lanet yaşattığını iddia etti. A.T., iki çocuk babası. Bir şirkette güvenlik görevlisi. İstanbul Aile Mahkemesi’ne açtığı dava ile, 18 yıllık karısı E.T.’den boşanmak istiyor. Çiftin 17 ve 8 yaşında biri erkek biri kız iki çocukları olduğu anlatılan dava dilekçesinde, bir hastanenin patoloji servisinde çalışan E.T.’nin işten saat 17:00 gibi çıktığı halde her gece geç saatlerde eve geldiği ileri sürülerek, şu iddialarda bulunuluyor:

‘APTAL VE SAFSIN’

“Çalışmaya başladıktan sonra E.T.’nin giyim kuşamı değişti. Değişim mahallelinin de dikkatini çekti. E.T., kucasonın uyarılarına, ‘Özgür bir kadınım, seni de sevmiyorum. Sen aptal ve safsın. Benim kocam değilsin. İstediğim saatte gelir istediğim arkadaşımla istediğim zaman görüşürüm’ gibi cevaplar veriyor. 3 yıldır kocasıyla cinsel birliktelik yaşamıyor. Facebook sayfasında B.Y. isimli bir erkekle ‘aşkım, canım’ gibi kelimelerle yazışmaları bulunuyor.”

150 BİN TL İSTEDİ

E.T.’nin evdeki tüm takı ve ziynet eşyaları ile bir miktar nakit parayla evi terkettiğinin de iddia edildiği dilekçe, davacı koca A.T.’nin şu sözleriyle sonlanıyor: “Davalı E.T. dürüstçe başka sevdiği olduğunu ve evliliğin yürümediğini belirtse benden medenice karşılık bulabilecekken herkese, evliliğimize ve topluma zarar vermiştir. Canavarca his sevkiyle, cinayet işler gibi çocuklarımızın yaşadığı evde beni sevgilisiyle aldatmaktadır. Şişeden çıkan cinler bana ve çocuklarıma adeta bir laneti yaşatmaktadırlar.” İki çocuklarının velayetini isteyen, eşiyle ilişkisi olanlara dava hakkını saklı tutan A.T., boşanmak istediği karısı E.T.’den 150 bin lira da manevi tazminat talep etti.