Abone Ol

Karısı tarafından penisi kesilen imam: Olur böyle şeyler!

Kendisini bir başka kadınla aldattığı için gece uyurken cinsel organı eşi tarafından kasap bıçağıyla kesilen imam, şikayetçi olmadı.

Karısı tarafından penisi kesilen imam: Olur böyle şeyler!

BURSA’nın Kestel İlçesi’nde kendisini bir başka kadınla aldattığı için gece uyurken cinsel organı eşi tarafından kasap bıçağıyla kesilen imam, 42 yaşındaki O.K.’nin, eşinden şikayetci olmaması sonucu hakkında Cumhuriyet Savcılığı tarafından yürütülen soruşturmada "Kovuşturmaya yer olmadığı" kararı verildi. Çapkınlık yaptığı için eşininde kendisinden davacı olmadığı O.K. için Müftülük ve Kaymakamlıkca başlatılan idari soruşturma ise devam ediyor.

Olay, Kestel İlçesi’nde geçen Ağustos ayında meydana geldi. Gölbaşı Köyü’nde uyuyan imam O.K.’nin cinsel organı, eşi tarafından mutfakta sakladığı kasap bıçağı ile kesildi. Kopmak üzere olan cinsel organ Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastaesi’nde ameliyatla dikildi. Uzun süre yatarak tedavi gören O.K., daha sonra taburcu edilip evine gönderildi.

O.K., savcılıkta verdiği ifadede, eşi ile aralarında kıskançlık nedeniyle uzun süreden bu yana tartışmalar olduğunu belirterek şöyle dedi: "Eşim ile olaydan önce sorunları konuştuk ve anlaştık. Problem kalmamıştı. Gece uyurken cinsel organımı kesti. Acı içerisinde kalktığımda gözlerime inanamadım. Evin duvarları dahi kan olmuştu. Sonra din görevlisi olan komşularımdan yardım isteyip hastaneye geldim. Her ailede böyle sorunlar ve kavgalar olur. Ben üç çocuğumun annesinden şikayetçi değilim."

Kestel Cumhuriyet Savcılığı, cinsel organının işlevini yapıp yapamayacağı 6 ay sonra belli olacak O.K.’nin, kendisine zarar veren eşinden şikayetci olmaması, tutuksuz yargılanan S.K.’nin de kendisini aldatmakla suçladığı eşinden davacı olmaması sonucu çiftin tekrar birlikte yaşamaya başlamasını dikkate alarak kovuşturmaya yer olmadığı kararı vererek sanıklar hakkında dava açılmasına gerek görmedi.

ÇAPKIN İMAM MÜFTÜLÜKTEN KURTULAMADI

Bu arada ilçede ’Çapkın imam’ olarak tanınan O.K. hakkında Bursa Müftülüğü ve Kestel Kaymakamlığı’nın başlattığı soruşturma devam ediyor. Müftülük ve Kaymakamlık, O.K. isimli imamın satın aldığı benzin istasyonunu eşi S.K.’nin üzerine yaptığı iddialarını da araştırıyor