Abone Ol

Karıma süt gibi bacaklarına kurban olayım dedi..

Eşini taciz eden adamı öldürdü. Mahkemede kendini "Eşime cinsel içerikli sözler söyledi" diye savundu.

Karıma süt gibi bacaklarına kurban olayım dedi..


Olay, merkez Seyhan İlçesi Yeşiloba Mahallesi’nde 21 Aralık 2013’te meydana geldi. İddiaya göre, Yeni Metal Sanayi Sitesi’ndeki torna atölyesinde sorumlu olarak çalışan Kazım Ağan, kendi aracıyla işyerine giderken, işyerinde çay ve yemek işlerine bakan H.Ç.’yi de evinden alıp götürmek istedi. Ağan, kadının evinin sokağına gelince telefonla aradı.

Telefona bakan kadının eşi Zeynel Abidin Ç., çamaşır asan eşine "Kazım gelmiş. Aşağıda seni bekliyor" dedi. Zeynel Abidin Ç., eşi çıktıktan bir süre sonra masanın üzerine bıraktığı telefonun açık kaldığını fark etti. Telefonu eline alan Zeynel Abidin Ç., karşıdan gelen sesleri dinlemeye başladı. Ağan’ın otomobilde eşine söylediği cinsel içerikli sözleri duyan Zeynel Abidin Ç., çılgına döndü. Sonra da ekmek bıçağını alarak işyerine gidip, Ağan’ı göğsünden bıçakladı. Hastaneye kaldırılan Ağan öldü, şüpheli de tutuklandı.

Soruşturmasını tamamlayan Cumhuriyet savcısı, olayla ilgili iddianame hazırladı. 7’nci Ağır Ceza Mahkemesi’ne gönderilen iddianamede, sanık Zeynel Abidin Ç. hakkında ’kasten öldürme’ suçundan ömür boyu hapis cezası istendi. Mahkeme tarafından kabul edilen iddianamede, sanık ve tanıkların ifadelerine de yer verildi.

'BACAKLARINA KURBAN OLAYIM' DEDİ

Sanık ifadesinde, "Kazım olay sabahı işe giderken telefonla arayarak ’Aşağıdayım. Yenge hazırsa insin’ dedi. Telefonu masanın üzerine bıraktım. Çamaşır asmakta olan eşime haber verdim. Onlar gittikten bir süre sonra masanın üzerine bıraktığım telefonun açık kaldığını fark ettim. Gelen sesleri dinledim. Kazım eşime ’O süt gibi bacaklarına, o güzel beyaz göğüslerine kurban olayım. Yat bakayım’ dediğini duydum. Eşimin de sesi geliyordu. Ancak söyledikleri anlaşılmıyordu. Yaklaşık 20 dakika dinledim. Sonra dayanamayıp kapattım. Sonra da Kazım’ı aradım. Sen namussuz, şerefsiz adamsın. ’Sana namusunu güvenene böyle mi yapıyorsun?’ dedim. ’Hadi lan’ diyerek telefonu kapattı. Ardından da eşimi aradım. Eşim de inkar etti" dedi.

Sanık Zeynel Abidin Ç. olay anını da şöyle anlattı:

"Evdeki ekmek bıçağını alarak işyerine gittim. Kazım’a, ’Lan şerefsiz, bu şerefsizliği neden yaptınız?’ dedim. Elindeki demir boruyla bana saldırdı. Ben de elimdeki bıçağı çıkartarak korkudan salladım. Yaralandığını görünce de kaçtım. Asıl amacım korkutmaktı. Boruyla saldırınca bıçağı kullandım."

SAMİMİYET NEDENİYLE O KONUŞMALAR GEÇTİ

Sanığın eşi H.Ç. ise "Uzun yıllar birlikte çalışmanın verdiği samimiyet nedeniyle o konuşmalar geçti. Eşim de bunları duyunca cinnet geçirdi. Aramızda bir ilişki söz konusu değil" diye konuştu.

Sanığın yargılamasına önümüzdeki günlerde başlanacak.