Abone Ol

Karanlığın Elli Tonu filminin çekimleri başladı

E.L. James’in dünya çapındaki çok satanlar kitabından uyarlanan Grinin Elli Tonu'nun devam halkası olan 'Karanlığın Elli Tonu' setinden ilk kareler geldi.

Karanlığın Elli Tonu filminin çekimleri başladı

2015 yılında defalarca 'en kötü film' seçilen Grinin Elli Tonu'nun devam filmi olan Karanlığın Elli Tonu'nun çekimlerine başlandı. Akademi Ödüllerinin tersine yılın en kötülerini seçen Altın Ahududu'da 'Yılın en kötü aktrisi' seçilen filmin 26 yaşındaki başrol oyuncusu Dakota Johnson ise, yine aynı rolle kamera karşısına geçti. Bir diğer başrol oyuncusu Jamie Dornan da 'en kötü erkek oyuncu' seçilmişti.

Kanada'nın Vancouver kentinde başlayan çekimlerde Jamie Dornan bir kez daha Christian Grey'i, Dakota Johnson da Anastasia Steele'i canlandırıyor.

Karanlığın Elli Tonu filminin çekimleri başladı - Resim: 1

Erotik-romantik seride ikinci devam halkasında ekibe dahil olan yeni isimler de var.

Karanlığın Elli Tonu filminin çekimleri başladı - Resim: 2Grinin Elli Tonu Türkçe altyazılı fragmanı

KIM BASINGER GREY'İ BDSM İLE TANIŞTIRDI

Filmin ana karakterlerini canlandıran Jamie Dornan ve Dakota Johnson'ın tekrar yer aldığı Fifty Shades Darker'a yeni oyuncular dahil oldu. Dornan'ı Grey, Dakota Johnson'ı Anastasia rolünde izleyeceğimiz devam filmine Oscar Ödüllü Kim Basinger, Bella Heathcote ve Eric Johnson gibi isimler dahil oldu. Heathcote filmde Grey'in mimarı karakterine hayat verirken Kim Basinger ise Grey'i ilk kez BDSM ile tanıştıran Elena karakterini canlandıracak.

FIFTY SHADES DARKER 2017'DE VİZYONDA

İlk filmi yöneten Sam Taylor Johnson, ikinci filmde yer almayacağını açıklamasının ardından Universal, filmin senaryosunu ve yönetmen koltuğunu James Foley'e emanet etti. 10 Şubat 2017 tarihinde vizyona girecek olan Fifty Shades Darker, ilk filme göre daha romantik geliyor.

Anastasia'nın Grey'i unutup yeni bir hayat kurmaya çalıştığını göreceğimiz filmde ne yazık ki genç kadın karizmatik Grey tarafından rahat bırakılmayacak.