Abone Ol

Saadet Lideri Temel Karamollaoğlu Erdoğan'ı kızdıracak: Hayaller Abdülhamit, gerçekler Theodor

Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı kendi sözleri ve örnekleriyle vurdu. Karamollaoğlu'nun sözleri Erdoğan'ı çok kızdıracak..

Saadet: Hayaller Abdülhamit, gerçekler Theodor

Medyafaresi.com özel haberi- Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu haftalık basın toplantısında AKP hükümetine ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a görülmemiş sertlikte eleştiriler yöneltti..

Saadet Partisi Lideri Temel Karamollaoğlu, Erdoğan'ı kendi sözleriyle vurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerle buluşmasında Payitaht Abdülhamit dizisini izleyin tarihi gerçekleri öğrenin demişti.

Karamollaoğlu Erdoğan’ı Abdülhamit'in sözlerinin tam tersini uygulamakla eleştirdi… Siyonizm’in kurucusu Theodore Herzl göndermesi ise dikkat çekiciydi…

"Hayaller Osmanlı, gerçekler Büyük Ortadoğu hayaller Abdülhamit Han, gerçekler Theodore Herzl. Bu işler dizi çekmekle, film çevirmekle olmuyor." dedi.

Saadet partisi lideri Temel Karamollaoğlu Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, onun tarihten örnekler verirken rol model olarak gösterdiği Abdülhamit üzerinden çattı.

Karamollaoğlu şunları söyledi:

"Millet onu Ben bir karış dahi olsa vatan toprağını satmam bu topraklar kanla alınmıştır kanla verilir. Restiyle hatırlıyor… Abdülhamit Amerikan askerlerinin İncirlik'te konuşlanmasına izin vermezdi. Şehit kanı para ile satılamaz der, Mavi Marmara şehitlerini 22 milyon dolar karşılığı pazarlık konusu yapmazdı?"

Karamollaoğlu Erdoğan’ın ABD’ye yönelik 'Osmanlı tokadı yememişler' sözlerine de sert tepki gösterdi…

"Hiç kimse kusura bakmasın, kızmasın, darılmasın. Amerika’ya Osmanlı Tokadı atacaklardı. Merkel’den Alman terliği yediler. Gazeteci Deniz Yücel, Merkel görüşmesinin ardından bir günde serbest bırakıldı. ABD ile normalleşme sürecine giren ilişkiler içinse iktidarın aksine tavrını net koydu."

Şeker fabrikalarının satılmasını da eleştiren Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Bir Kızılderili deyişiyle bu arkadaşlara seslenmek istiyorum; 'Son fabrika satıldığında, son üretici toprağını terk ettiğinde, beyaz AK Partili adam beton ve asfaltın yenmeyen bir şey olduğunu anlayacak" ifadelerini kullandı.

İŞTE O VİDEO

Medyafaresi.com