Abone Ol

Dünya Gazetesinin Karamehmet Haberiyle İlgili Flaş Açıklama

Dünya gazetesinde yayınlanan ve Mehmet Emin Karamehmet'un 69 Milyon dolarlık davayı kaybettiği yönündeki haber üzerine Çukurova Grubu Avukatı bir açıklama yaptı.

Dünya Gazetesinin Karamehmet Haberiyle İlgili Flaş Açıklama

Mehmet Emin Karamehmet ve Çukurova Holding A.Ş. vekili Av.Serin ŞEN'in medyafaresi.com'a yaptığı açıklama şöyle:

Dünya Gazetesi haberine dayalı olarak yaptığınız (Dünya Gazetesi söz konusu haberi kaldırmış bulunmaktadır), yukarıdaki linkte yer alan “Karamehmet 69 milyon dolarlık davayı kaybetti “ başlıklı yazınız ile ilgili düzeltme yapılmasını talep ediyoruz.

Şöyle ki; gerek Mehmet Emin KARAMEHMET’in gerekse Çukurova Holding A.Ş.’nin Libya’da herhangi bir projesi bulunmadığı gibi, geçmişte yapılmış herhangi bir proje ile ilgili tahkime taşınmış herhangi bir uyuşmazlığı da bulunmamaktadır.

Söz konusu haberin Mehmet Emin KARAMEHMET ve Çukurova Holding A.Ş. yönünden  bir gerçekliği bulunmamaktadır. Bahse konu dava “Muhterem Vardan v. State of Libya” davası olup, davanın tarafı Muhterem Vardan’ın sahibi olduğu şirket unvanı ise Çukurova İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş’dir.

Muhterem Vardan ve Çukurova İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin,  Çukurova Grubu ve Mehmet Emin KARAMEHMET ile hiçbir irtibatı/ilgisi  yoktur. Çukurova İnşaat ve Muhterem Vardan ile ilgili Ticaret Sicil kayıtlarını da aşağıda görebilirsiniz.