Abone Ol

Karahan Çantay Sibel Can ile Tek Gecelik İlişki Yaşamış

Magazinin felaket tellalı Onur Akay, Tayland'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden eski manken ve oyuncu Karahan Çantay'ın, Sibel Can ile tek gecelik ilişki yaşadığını söyledi.

Karahan Çantay Sibel Can ile Tek Gecelik İlişki Yaşamış

Söylemezsem Olmaz canlı yayınına bağlanan ses sanatçısı Onur Akay, Karahan Çantay'ın Sibel Can arasındaki ilişkiyi anlattı.

Yayına bağlanan ses sanatçısı Onur Akay, "Karahan Çantay, Sibel Can ile tek gecelik ilişki yaşadığını söylemişti" itirafıyla şoke etti.

Reytingler onları söylemedi! Veda çok yakın...
Tayland'ın başkenti Bangkok'ta geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden eski manken ve oyuncu Karahan Çantay, Ankara'da toprağa verildi. Çantay'ın vefatı sonrası ise yeni bir gelişme yaşandı.

Söylemezsem Olmaz canlı yayınına telefonla bağlanan ses sanatçısı Onur Akay, merak edilen soruları cevapladı.

"Tek gecelik bir ilişki yazılmasını istiyorum"

Onur Akay açıklamasında bu konuya dair şunları söyledi:

"Sibel Can ile yaşadığım tek gecelik bir ilişkiydi cümlesi Karahan'ın kendi cümlesidir. Benim için tek gecelik bir ilişki olarak kaldı öyle yazılmasını istiyorum dedi. Daha çok yerlerde de olduğunu ima etti."

Çantay, Onur Akay'ın "Peki o şantaj videosu nedir?" sorusuna ise, "Benim hatalarım da var. O dönem bazı anlatılmaması gereken özel şeyleri bir manken arkadaşa anlattım. Dosttur dedik, erkek erkeğe konuştuk. O da gitmiş başka bir manken arkadaşa anlatmış. Sonra olaylar Adnan Oktar’a kadar gitti ve şantaj olayları oldu. Gerisini biliyorsunuz zaten. Aslında hepsi bir yasak aşka yazılan hayali senaryolar" yanıtını vermiş.

Rahmetli Çantay, Onur Akay'ın, "Yani Sibel Can’la olan aşkını yasak aşk olarak kabul ediyorsun?" sorusunu, "Evet" diyerek cevaplamış.