Abone Ol

Kara Sevda'da işler karışıyor

Emir'in Kemal ve Nihan ilişkisine sert tepki verdiği son bölümden sonra Kara Sevda yeni bölümünde neler yaşanacağı merak konusu. İşte; Kara Sevda 22. yeni bölüm fragmanı ve detaylar.

Kara Sevda'da işler karışıyor

Ekrana gelen her bölümüyle seyircilerini etkilemeyi başaran Kara Sevda dizisinde heyecan devam ediyor. Nihan'ın zor bir karar aldığı son bölümden sonra heyecanla beklenen Kara Sevda 22. bölüm fragmanı yayınlandı.

Kara Sevda 21. bölümünde neler yaşandı?

9 Mart 2016 Çarşamba akşamı ekrana gelen Kara Sevda 21. son bölümünde Kemal ve Nihan birbirlerine sağ salim kavuşmanın sarhoşluğundadırlar. Ama gerçekler mutluluklarının uzun sürmesine izin vermez. Zaman, kavuşmak için ayrılık vaktidir. Emir, Taner'in infazının emrini verirken, Nihan eve döner. Nihan'ın yokluğunda gerilen evde kaçınılmaz olarak yaşanan patlama, Zeynep'in yeni dünyasında önünü açar. Zeynep bu evdeki ilişkiler ağını çözmeyi kafasına koyar.

Kemal'in Nihan'ı kurtarması; Emir'in Kemal'e olan hıncını ve kıskançlığını her zamankinden daha çok besler. Artık her zamankinden acımazsızdır ve Kemal'i hayatının sınavına sokmaya hazırlanır.

Kemal, Nihan'la öpüşmesinin ardından dağılmamak için bir savaş verirken, aynı sırada Tarık'ın masumiyetini ispatlamaya çalışır. Ama önüne çıkan ipuçları işini zorlaştırmaktadır.

Asu, duyduklarına rağmen Kemal'in kalbini kazanmakta kararlıdır. Öte yandan Nihan, attığı her adımda Kemal'in hayatında kendini bir fazlalık hissetmeye başlar.

Vildan, Galip'le tapuya gittiğinde, Galip'in evi almakta neden bu kadar istekli olduğunu acı bir şekilde görecektir. Öte yandan Leyla, Vildan'ın açtığı savaşa en büyük cevabı vermek üzeredir.

Zeynep, evdeki araştırmasında Emir'e karşı ilk büyük kozunu eline alır. Aynı sırada Nihan, Kemal'in hayatıyla ilgili büyük bir karar verir.

Kemal, Emir’le mücadelesinde etrafı ateşlerle çevrilmiş bir sınavın içindedir. Buradan yanmadan çıkış yolu yoktur. Kemal’in bu çemberden çıkmak atacağı adım ya hayatındaki dengeleri sonsuza dek değiştirecek ya da Kemal'i Emir'e benzetecektir.