Abone Ol

Kara Sevda 16. bölümde büyük şok! Ozan ve Zeynep elele Ozan'ın evine gidiyor

Ay Yapım imzalı, Burak Özçivit ve Neslihan Atagül’ün oynadığı Kara Sevda’da sular durulmuyor. Merakla beklenen Kara Sevda yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Kara Sevda 16. bölümde büyük şok!

Star Tv ekranlarında her Çarşamba akşamı ekrana gelen 'Kara Sevda' dizisi yen bölümünde çözülen düğümler heyecanı doruğa taşıdı.

Dizinin yayınlanan 16.bölüm fragmanında haftalardır beklenen tüm gerçekler ortaya çıkıyor. Sürpriz gelişmelerin yaşandığı Kara Sevda dizisinin yeni bölüm fragmanı ve son bölümünde yaşananlar haberimizden ulaşabilirsiniz...

KARA SEVDA 16. BÖLÜM FRAGMANI

Dizide; ailesi için aşık olduğu Kemal'den ayrılarak Emir'le anlaşmalı evlilik yapmak zorunda kalan Nihan'ın çaresizliği her Çarşamba büyük bir merakla izleyenleri ekran başına topluyor. Kara Sevda'da ressam olan bir karakteri canlandıran güzel yıldız, geçtiğimiz günlerde gerçek hayatında da amatör olarak resim yaptığını dile getirdi.  Çizim konusunda kendisini geliştirmek istediğini belirten oyuncunun canlandırdığı karakterin ekran gelen sergi sahnesi de oldukça dikkat çekmişti.

Kara Sevda 16. bölümde büyük şok! Ozan ve Zeynep elele Ozan'ın evine gidiyor - Resim: 1Neslihan Atagül'ü utandıran sevişme sorusu

Hilal Saral'ın yönetmenliğini, Anıl Eke, Özlem Yılmaz ve Burcu Görgün'ün senaristliğini üstlendiği  'Kara Sevda' çok konuşulacak yeni bölümüyle 3 Şubat Çarşamba günü saat 20:00'dastar TV'de ekrana gelecek.

KARA SEVDA’NIN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Kemal Nihan'a yepyeni bir umut verir. Ortada ceset yoksa belki katil de yoktur. Nihan, Kemal sayesinde yıllar sonra o gecenin peşine düşmeye karar verir. İkisi, işe Karen'i bulmaktan başlamak zorundadır. Fakat Karen'i aramak, nerden başlayacaklarını bilemedikleri sonu belirsiz bir yoldur.

Kara Sevda 16. bölümde büyük şok! Ozan ve Zeynep elele Ozan'ın evine gidiyor - Resim: 2Neslihan Atagül ve Burak Özçivit'in öpüşme sahnesi

Zeynep yaşadığı aşk acısıyla perişan haldedir. Bundan sonra tek istediği Emir'e yaptıklarının bedelini ödetmektir. Ne yapacağını bilemez halde Asu'ya sığınır. Zeynep'in başına gelenlerden habersiz olan Asu, şahit olduğu bir anla beraber fark etmeden Zeynep'i büyük bir hatadan döndürür.

Emir, Zeynep'le yaşadığı küçük maceranın büyük yankılarını merakla beklemektedir. Beklerken, Tarık'a ilk büyük görevini verir.

Galip, Vildan'ın bir kız kardeşi olduğundan haberdar olur ve Leyla'ya kendini göstermekte gecikmez. Bu kısacık karşılaşma bile, Vildan'la Galip'in ilişkilerinin gerilmesine yetecektir.

Zeynep, aşk acısıyla içindeki intikam isteğini bastıramaz. Emir'i ne şekilde yaralayacağını bulduğu an ise, harekete geçmek için bir dakika bile beklemez.

Kemal ve Nihan'ın Karen'i bulmaya dair umutları azalır. Fakat beklenmedik bir anda gelen küçük bir ipucuyla,  yolları bir anda açılır. Aynı ipucu Emir'in de radarına girince, Karen'e önce kimin ulaşacağının bilinmediği bir yarış başlar. Günün sonunda Karen'in kapısını ilk çalan kazanacaktır.