Abone Ol

Kanye West Kim Kardashian'ın seks videosunu Adidas çalışanlarına izletmiş

Rapçi Kanye West, eski eşi Kim Kardashian ve kendisinin 'uygunsuz' fotoğraflarını Adidas çalışanlarına göstermekle suçlandı.

Kanye West Kim Kardashian'ın seks videosunu Adidas çalışanlarına izletmiş

Adidas, Yeezy ayakkabıları için iş birliği yaptığı 43 yaşındaki West'le bağlantısını geçen ay Yahudi düşmanı söylemleri nedeniyle kesti. The Rolling Stone dergisinin aktardığına göre ise West, yıllardır ofiste rahatsızlık verici davranışlar sergiliyordu.

Bir Adidas çalışanı, 2018'deki bir iş mülakatı West'in kendisine 41 yaşındaki Kardashian'ın çıplak bir fotoğrafını gösterdiğini ifade etti. 

Çalışanın aktardığına göre West, "Bak eşim bana bunu gönderdi" diyerek Kardashian'ın "çok açık ve kişisel bir fotoğrafını" telefonundan gösterdi.

Başka bir eski çalışan da West'in, Yeezy'nin kreatif takımına yine Kardashian'ın "özel" fotoğraflarını gösterdiğini ifade etti.

Dergiye konuşan eski Adidas çalışanları, West'in sıklıkla kendi porno kayıtlarını da çalışanlara gösterdiğini ifade etti. 

Bir kişi, "Bence bu bir insanı kırmak ve onun sadakatini almak için bir taktikti. İnsanların sınırlarını test ediyor ve onları yok ediyordu" dedi.