Abone Ol

Kanıt ekibinin yeni filmi 45-25 #KusursuzCinayet vizyona giriyor

45 25 #KusursuzCinayet, bir seri katilin peşine düşen Mehmet Komiser ve Yavuz Başkomiserin hikayesini konu ediyor. Biray Dalkıran'ın yönetmen koltuğunda oturduğu filmin oyuncu kadrosunda Gökhan Mumcu, Mehmet Baştürk, Beyzanur Mete gibi isimler yer alıyor.

Kanıt ekibinin yeni filmi 45-25 #KusursuzCinayet vizyona giriyor

9. Sosyal Medya Ödülleri töreninde ödül alan sosyal medya fenomenlerinin vahşice öldürülmesi büyük yankı uyandırır. Olayı araştırmaya başlayan İstanbul Cinayet Büro dedektifleri, karşılarında zeki bir katilin olduğunu anlarlar.

İşlenen cinayetlerin ardında elde edilen kanıtlar, katilin bir sonraki göstermektedir. Bu zamana kadar birçok gizemli cinayeti açığa çıkarmayı başaran dedektifler, bu sefer sandıklarından daha zor bir vaka ile karşı karşıyadır.

Dedektifler, halka tamamlanmadan önce arkasında iz bırakmayan katili yakalamayı başarabilecek mi yoksa bu bir kusursuz cinayet vakası olarak mı kalacaktır?

45-25 NASIL OLUŞTU?

2010-2013 yılları arasında Kanal D’de küçük bir dizi olarak başlayıp her geçen gün seyirci kitlesini arttıran ve Türkiye’deki polisiye dizi standartını belli bir yere taşıyan Kanıt dizisi 6 yıl önce bitmesine rağmen her gün teve2’de tekrarlarıyla başarılı bir reyting almaya devam etti. Bu 6 yıllık süre zarfında sosyal medyada “Kanıt tekrar başlasın” isimleriyle gruplar kuruldu, on binlerce oy kullanıldı, sosyal medyadan ve basından nerdeyse her gün yazıldı ve istendi.

Senarist Ahmet SAATÇİOĞLU ve Yönetmen Biray DALKIRAN bu istekleri yeri getirmek için yeni bir polisiye dizi geliştirdi: “45-25”

İŞTE FRAGMAN

45 yaşında bir başkomiser Yavuz ve 25 yaşında genç ve öğrenmeye aç Mehmet komiserin cinayet büroda en zeka gerektiren ve ibretlik hikayeleri çözmeleri ve ailesiyle etrafıyla yaşadıklarını anlatacak dizimiz.

Kanıt’tan alınan deneyimlerle artık Kanıt’ın bir kaç adım ötesinde olan 45-25 filmi, 6 Eylül’de Türkiye ve Avrupa sinemalarında olacak, ayrıca 45-25 #kusursuzcinayet Aralık’tan itibaren de ingilizce dublajla Amerika’da VOD pazarında Amazon, Vudu, Itunes ve Google Play vasıtasıyla izlenebilecektir.