Abone Ol

Kanatsız Kuşlar 10. bölüm fragmanı yayınlandı

ATV'nin sevilen dizisi Kanatsız Kuşlar dün akşam 9. son bölümü ile ekrana geldi. Son bölümün hemen ardından 10. bölüm fragmanı da yayınlanan Kanatsız Kuşlar yeni bölümünde Suat'ın hayatı tehlikede. İşte Kanatsız Kuşlar yeni bölüm fragmanı..

Hayata tutunabilmek için amansızca mücadele eden dört kardeş ile çocukları için her türlü fedakarlığa katlanan genç ve güzel bir annenin iç içe geçen öyküsü… İyilikten kötülüğün, kötülükten ise umudun doğabileceğini anlatan Kanatsız Kuşlar, bir yudum mutluluk için çırpınan dramatik yaşamların hikayesini ekranlara yansıtıyor.

Yapımcılığını Ata Türkoğlu-Koliba Film, yönetmenliğini Kemal Uzun'un üstlendiği, senaryosunu Hakan Haksun'un kaleme aldığı Kanatsız Kuşlar'da başlıca rolleri Melis Tüzüngüç, Ümit İbrahim Kantarcılar, Ahmet Varlı, Deniz Bolışık, Fatih Al, Servet Pandur ve Seda Türkmen paylaşıyor.

9. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Muzaffer'in arabasının çalınması malikânedeki herkesi şok eder. Arabayı Emre'nin çaldığını anlayan Nefise ve Zeynep iyice köşeye sıkışır. Çünkü Muzaffer'in, nikâh gecesini mahveden hırsızın peşini bırakmaya niyeti yoktur. Malikaneden uzaklaşırken fikir değiştiren Emre, başına gelecek felaketten habersizdir. Onur'un Zeynep'le yakınlaşması Zerrin'i tedirgin etmektedir. Çünkü Zerrin'in Onur için seçtiği farklı bir gelin adayı vardır. Ahmet, Zeynep'i Onur'a kaptırmamak için elini çabuk tutmaya karar verir. Zeynep, Ahmet'in kararıyla şoka uğrarken Nefise, Emre ile ilgili yıkıcı haberi öğrenir.

"Sen bu evin hanımı olabilirsin ama senin çocukların burada sığıntı!" diye başlayan 9. bölüm "Herkes haddini bilsin!" şeklinde devam ediyor. Muzaffer ile evlenen Nefise çocuklarını da evine getiriyor. Çocuklarının istenmediğini düşünen ama inanmak isteyen Nefise yine üzülüyor. Kırılan çerçeveyi küçük kızın üstüne atan birinden tutun da evin hanımı olarak görülmesine rağmen çocuklarını o evde istemeyen bir adam ya da görümce düşünün. Diğer yandan Zeynep'in herkese ümit vermesi ve olayların daha da içinden çıkılmayacak bir hal almasına sebep olması da cabası. Fragmanlarından gördüğümüz kadarıyla yine üzüntünün ve entrikanın eksik olmadığı dizide bu akşam neler olacak, izleyip göreceğiz.