Abone Ol

Kanal patronu 25 yıllık eşini spikerle mi aldattı?

Televizyonda ilaç reklamı yaptığı sırada sahte doktor olduğu ortaya çıkan işadamı Hakan Ceray'a bir darbe de 25 yıllık eşi Aynur Ceray'dan geldi.

Kanal patronu 25 yıllık eşini spikerle mi aldattı?

Bir kadın, ekranların önünde göz göre aldatıldı.  Aynur Ceray, "Aldatıldım" diyerek eşine boşanma davası açtı. Ancak bu davanın ardında inanılmaz bir ihanet iddiası vardı.

Almanya üzerinden yayın yapan TR1 kanalının sahibi Hakan Ceray\'a, 25 yıllık eşi tarafından, spikerle aldatıldığı gerekçesiyle 2 milyon TL\'lik boşanma davası açıldı

Aynur Ceray, "Aldatıldım" diyerek eşine "şiddetli geçimsizlik" nedeniyle boşanma davası açtı. Avukatı aracılığıyla mahkemeye boşanma dilekçesi veren eski hostes olan Aynur Ceray, "Birbirimizi severek evlendik. Bir oğlumuz oldu. Hostesliği bıraktım, eşime destek verdim. Birlikte çalışarak birçok şirket kurduk. TR1 televizyon kanalını kurduk. Kazancımız sayesinde mal varlığımız arttı" diyerek malvarlığının satışının yapılmaması için tedbir konulmasını talep etti.

"25 YIL SONRA ALDATILDIM"

Ceray, "Eşim Hakan Ceray, kanalda spiker olarak çalışan kadınla beni aldattı. Eve gelmez oldu. Çocuğuma babalık yapmadı" diyerek 1 milyon lira maddi, 1 milyon lira manevi tazminat talep etti. İddiaları yalanlayan Hakan Ceray, eşinin açtığı davanın reddini istedi.

Milliyet