Abone Ol

Aslı Başar Kanal D'den ayrıldı

15 yıldır Doğan Medya Grubu'nda görev yapan tecrübeli isim Aslı Başar ayrılık kararı aldı.

Kanal D'den üst düzey ayrılık!

Doğan Medya Grubu bünyesinde ANS Productions Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü,D Productions’ın Kurumsal İletişim Koordinatörü ve son olarak da D Yapım Kurumsal İletişim Müdürü olarak 15 yıl süreyle görev yapan Aslı Başar yarın itibariyle görevinden ayrılıyor.

Başar ayrılık kararıyla ilgili duygusal bir veda yazısı kaleme aldı.

İşte, Başar'ın o veda yazısı:

Dile kolay tam 15 yıl. Doğan Medya’da acı tatlı bir o kadar da heyecanlı geçen 15 yıl. Şimdi gitme zamanı.

Ayrılık vakti. 15 yıl sonra yuvadan uçma zamanı. Kanal D’deki görevimden yarın itibarıyla ayrılıyorum.

Yeni başlangıçlar, yeni heyecanlar için yola çıkıyorum. Bu güne kadar beni hiçbir zaman yalnız bırakmayan, yüreğini açan, yolumu aydınlatan siz dostlarıma, mesai arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler.

Yollarımızın yepyeni güzelliklerle tekrar kesişmesi dileğiyle, sevgiler. Olmamız gereken şeyi olduğumuz gibi kalarak olamayız.

Aslı Başar Kanal D'den ayrıldı - Resim: 1

ASLI BAŞAR KİMDİR?

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo-Televizyon ve Sinema bölümü mezunu olan Aslı Başar, meslek hayatına Metro FM’de başladı. Power FM’de devam etti. Sonrasında Star Televizyonu Haber Merkezinde Muhabir olarak çalışmaya başladı. Ufuk Güldemir ardından da Uğur Dündar’ın Haber Genel Yayın Yönetmeliği döneminde başarılı haberlere imza atan Aslı Başar, 2001 senesinde Ans Productions kadrosuna dahil oldu.

Ans Productions, Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü olarak görev yaptı. 2004 senesinde D Productions’ın Kurumsal İletişim Koordinatörü olarak Doğan Medya Holding bünyesinde çalışmaya başlayan Aslı Başar, 2013 senesinde D Yapım Kurumsal İletişim Müdürlüğüne atandı.

Aynı zamanda yapımcılığını D Productions’ın üstlendiği ve Star Televizyonunda yayınlanan ‘Sinemaskop’ isimli programı hazırlayıp sundu. İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesinde öğretim görevlisi olarak çalıştı. Doğan Burda Dergi Grbunda yayınlanan aylık turizm ve seyahat dergisi Tempo Travel’a ‘Çocuklu alternatif tatiller’ başlıklı yazılar yazdı. 2015 Ocak’ta Kanal D Kurumsal İletişim Müdürlüğüne getirilen Aslı Başar, evli ve bir çocuk annesi.