Abone Ol

Kanal D'de deprem: Buket Aydın bu kez kendisi ayrıldı

Kanal D Haber Başkanı, Ana Haber Spikeri ve Milliyet gazetesi yazarı Buket Aydın görevlerinden istifa etti. Buket Aydın daha önce de Demirören tarafından kovulmuş, ancak Ankara'dan hatırlı bir ismin araya girmesiyle geri dönmüştü.

Kanal D'de deprem: Buket Aydın bu kez kendisi ayrıldı

İşte Buket Aydın'ın istifa mektubu:

Kamuoyuna,

16 yıldan beri sizlere haber verme görevimi layıkıyla yerine getirebilmek adına büyük bir özveriyle çalışmaktayım.. uğurda yeri geldi kendimi, yeri geldi ailemi ikinci plana koymaktan çekinmedim çünkü; sizlere haber vermek benim için nefes almak kadar kıymetli.

Bu yaklaşımımın tezahürü olarak son 2 yıldır Demirören Medya Grubu bünyesinde üstlendiğini ağır sorumluluğumu gereği gibi ifa etmek için yaşadığım yorgunluk beni ve ailemi yıpratmış durumda.

Hepimizin bildiği gibi yaşadığımız pandemi süreci içerdiği tüm zorluklara rağmen, bana kendimi dinleme ve hayatımı gözden geçirme şansı verdi. Evet, hayat çok kısa ve önceliklerimiz bizim kaderimiz.

Kanal D'de deprem: Buket Aydın bu kez kendisi ayrıldı - Resim: 1Buket Aydın: Ben Osmanlı zamanında yaşamalıymışım

Durup, dinlenip, yeni bir yola yenilennniş enerjimle çıkabilmek adına üstlenmiş olduğum görevlerimden istifa ederek ayılıyorum.

Nelson Mandela derki, "Büyük bir tepeyi aştığında insanın bulacağı şey, daha aşılacak çok tepelerin olduğudur, Aşılacak tepelerin, gidilecek yolların heyecanıyla, Demirören Medya Grubu'nun en büyük ve en değerli halkası olan siz izleyicilerimle yeni sezonda sürpriz bir projede buluşuncaya dek sevgiyle ve sağlıkla kalınız.

Buket Aydın

Kanal D'de deprem: Buket Aydın bu kez kendisi ayrıldı - Resim: 2